Zeman na Homolce podstoupil operaci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zeman na Homolce podstoupil operaci

Miloš Zeman
Miloš Zeman (Profimedia.cz)

Prezident Miloš Zeman v minulých dnech v Nemocnici Na Homolce podstoupil menší zákrok v ústní dutině. Hrad zatím nechce situaci komentovat, prezident se vyjádří večer sám na TV Barrandov.

"Byl to malý operativní zákrok," řekl zdroj z lékařského prostředí Aktualne.cz. Prezident je nyní na zámku v Lánech, kde po zákroku odpočívá.

"Nemůžeme sdělovat informace k našim pacientům, ať už je to pan prezident, nebo kdokoli jiný. V této věci se musíte obrátit na kancelář pana prezidenta," řekla mluvčí nemocnice Martina Dostálová pro Aktualne.cz

Miloslav Kalaš,lékař prezidenta, je momentálně se Zemanem a na jeho zdravotní stav dohlíží. Kalaš se k operaci nechtěl vyjadřovat. Prezident se k zákroku vyjádří na TV Barrandov. Hrad uvedl, že tento týden Zeman přijme demisi vlády Andreje Babiše, ale termín se nakonec přesunul na další týden. Mluvčí Ovčáček změnu programu vysvětlit tak, že se Zeman bude připravovat na televizní debaty se svým protikandidátem Jiřím Drahošem.

V poslední době je zdravotní stav prezidenta Miloše Zemana velmi diskutovaným tématem. Minulý týden na tiskové konferenci vystoupilo lékařské konzilium, které zdravotní stav prezidenta okomentovalo. Zeman je podle všeho v dobré fyzické a psychické kondici.

 Na video s Milošem Zemanem se můžete podívat zde:



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.