Tereza H. (21) zadržená v Pákistánu: Zrada nejbližší ji bude bolet! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tereza H. (21) zadržená v Pákistánu: Zrada nejbližší ji bude bolet!

Tereza byla zadržena v Pákistánu za pašování drog.
Tereza byla zadržena v Pákistánu za pašování drog. (Foto: YouTube, Facebook, Instagram)

Tereza H. z Uherského Hradiště byla na pákistánském letišti zadržena s kufrem, který skrýval 9 kil heroinu. Vedou se rozsáhlé spekulace o tom, kdo do toho křehkou blondýnku nevezl. Často bývá skloňováno jméno její kamarádky Simony H., jenže té se to ani trochu nelíbí, rozhodla se tedy mluvit.

„Mrzí mě, že se to všechno svádí na mě, není to pravda. Celá ta kauza, že já jí do toho dostala,“ postěžovala si kamarádka zadržené Simona, která Terezu naposledy mluvila, před jejím odletem z Pákistánu do Česka. Měla ji vyzvednout z letiště, jenže toho už se Tereza nejspíše nedočká.

Simona už totiž zřejmě o kamarádství s ní nestojí. „Na jednu stranu si přeju, aby se vrátila, protože to nepřeju nikomu takový trest, ale na druhou stranu… Už se jí neozvu. Pokud ona, tak jí odpovím, ale to co se stalo, zatížilo celou mou rodinu. Je to zklamání,“ uvedla Simona H. pro Blesk a dodala, že dozvědět se něco takového o nejlepší kamarádce by šokovalo každého.

Více o Tereze zadržené v Pákistánu čtěte ZDE!

 Kamarádka zadržené pašeračky Terezy (21): Jak jsme jezdily za klienty do Švýcarska...

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.