Kalifornský dům hrůzy: 13 dětí v řetězech! Špinavých a podvyživených... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kalifornský dům hrůzy: 13 dětí v řetězech! Špinavých a podvyživených...

Dům, ve kterém byly děti vězněny.
Dům, ve kterém byly děti vězněny. (Foto Profimedia.cz, Facebook)

Hrůzný obrázek se naskytl policistům, když v malém kalifornském městečku Perris vešli do domu rodiny Turpinů a našli tam 13 sourozenců ve věku od 2 do 29 let, z nichž někteří byli přivázáni řetězy k posteli. Nejhorší na celé věci je, že sourozence takto týrali jejich vlastní rodiče!

Záchrana přišla poté, co se jedné z dcer (17) podařilo z domácího vězení uprchnout. Následně zalarmovala policii mobilním telefonem, který ukradla rodičům.
Když policisté vkročili do domu nestačili se divit. Tyranští rodiče David Allen (57) a Louise Anna (49) Turpinovi drželi své děti, z nichž sedm bylo už dospělých, přivázané řetězy k postelím!

Nevšímaví sousedé

„Oběti vypadaly podvyživeně a velmi špinavě,“ uvedla policie v prohlášení. Důvod, proč rodiče děti takto drželi, je zatím neznámý. Spekuluje se o finančních problémech. Rodina v roce 2011 vyhlásila bankrot, přestože otec jako úspěšný inženýr u firmy Northrop Grumman vydělával téměř 3 miliony korun ročně. I přes hororové scény uvnitř domu, v okolí rodina větší pozornost nevzbuzovala.

„Byla to normální rodina, nevšimli jsme si ničeho zvláštního,“ řekl novinářům soused. „Viděla jsem v noci lézt čtyři malé děti po trávníku, to bylo pro tuto hodinu zvláštní,“ nechala se slyšet jiná sousedka.

Její slova potvrzuje i další obyvatelka oblasti. „Děti pouštěli ven jen v noci, byly opravdu bledé.“ Celá rodina byla vyslechnuta na policii a děti byly přijaty do péče lékařů.

Kde jsou rodiče teď?

David Allen a Louise Anna Turpinovi byli vzati do vazby, kde jsou nadále vyšetřováni. Kauce byla stanovena na 9 milionů dolarů (188 milionů korun) za jednoho. Soud s nimi začne již ve čtvrtek.



Přečtěte si
malavelka
18. 1. 2018 • 11:38

Nějaká sekta? Možné je asi zcela všechno, bohužel......

jity
17. 1. 2018 • 12:46

Co to tam mají za bordel, to nikomu ty děti nechyběly? Nechodily do školy, k lékaři, nikdo je neviděl si hrát před domem, nebo s kamarády?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.