VIDEO Terezy H. z Pákistánu: Nářek a zoufalství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

VIDEO Terezy H. z Pákistánu: Nářek a zoufalství!

Dvě kontroly na letišti v pákistánském Láhauru Češka překonala, třetí se jí stala osudná.
Dvě kontroly na letišti v pákistánském Láhauru Češka překonala, třetí se jí stala osudná. (Foto: Youtube, Facebook, Instagram)

Pláč a zoufalství! Tak skončila cesta Terezy H. (21). Dívka z Uherského Hradiště měla z Pákistánu pašovat devět kilo heroinu. Její reakci zachytilo další video, které uniklo na internet.

Dvě kontroly na letišti v pákistánském Láhauru Češka překonala, třetí se jí stala osudná. „Co to je?“ ptá se Terezy na záznamu jeden z celníků, kteří objevili v jejím kufru pod dvojitým dnem prostor plný drogy. Zaskočená blondýnka otevře pusu a zírá na balíčky. Do jednoho sáhne a očichá si prsty. Odevzdaně usedá zpět na židli, dá hlavu do dlaní a pláče. Později se Češka hájila tím, že myslela, že jde o látku, ze které se drogy »jen« vyrábějí. V pátek ji soud poslal do vazby. Znovu bude o jejím osudu rozhodovat za 14 dní. Podle pákistánského právníka vyfasuje přibližně 25 let těžkého žaláře.

 Udivená Tereza reaguje na drogy ve svém zavazadle:



Přečtěte si
xcarodejka
7. 2. 2018 • 12:20

Byla děšlnice u lisu, ne že by některé vysokoškoalčky byly nad IQ 100, ale tahle hjolka opravdu chytrá není. Leckterá zlatokopka je spíše jen vychytralá a zvládá s e přetvařovat. Taková "ujede" jen napitá,a když ji někdo rozlobí. To nám i doporučoala jedna učitelka, jak nejlépe poznat partnera. napít se s ním a rozlobit ho.

-bello-
17. 1. 2018 • 11:13

No nevím... V té bundě a v tom kutlochu, kde se fotí moc luxusu nevidím a na fotkách s vykrojenýma spoďárama ( děs, běs ! ) jako luxusní ště.ky taky nevypadají.Vychází mi z toho, že Terka udělala cost benefit analysis a vzala jako vedlejšák drogy . Myslím, že : když nefungují rodiny a rodiče tráví víc času v práci, než s dětmi ( lepší varianta ) ,nežení se ( protože" papíry" nepotřebují ) , nechávají výchovu na ( víc, než míň otrávených učitelích ) , pak děti nefungují taky.Není omluvy pro pašování drog, 21 letá ví moc dobře co za to !Jako štět.ka mi nevadí, pokud ovšem neroznáší vědomě AIDS , protože těm bych napařila 25 let taky!

ptacek5
16. 1. 2018 • 15:18

Pič.nka, která si myslela, že rychle zbohatne. IQ zhruba velikosti její boty. No z zbyly jí jen oči pro pláč.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.