Msta žárlivého Rusa za rozvod: Sekyrou usekl manželce ruce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Msta žárlivého Rusa za rozvod: Sekyrou usekl manželce ruce

Pár spolu.
Pár spolu. (Foto Facebook )

„Chci se rozvést.“ Tahle věta rozpálila žárlivého Rusa Dmitrije Gračjova do běla. Ženu Margaritu (25) naložil do auta a odvezl do lesa. Tam vytáhl sekyru a usekl jí obě ruce.

Ruska si nejdříve myslela, že spolu v klidu proberou nejenom rozvod, ale i péči o jejich dva malé syny. K ničemu takovému ale nedošlo. „Myslel si, že ho podvádím, tak se mi chtěl pomstít,“ vzpomíná Margarita. „Nemohla jsem se vůbec bránit, protože mě svázal. Pak vzal sekyru a… Jak se rozmáchl, zavřela jsem oči…,“ vybavuje si chvíle hrůzy žena.

Rus Dmitrij Gračjov
„Nemohla jsem se na to dívat, ale tu strašnou bolest jsem bohužel cítila všechnu,“ dodala Margarita. Levou ruku se lékařům podařilo zachránit, na tu druhou jí ale museli vytvořit protézu. Rusovi za to teď hrozí až 15 let za mřížemi. I tak má ale žena strach: „Už mi psal z vězení, že jestli nezruším žádost o rozvod, tak mě po propuštění zabije.“

Levou ruku se lékařům podařilo zachránit, na tu druhou jí ale museli vytvořit protézu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.