Masakr rodiny na Ústecku: Policie má vrahova komplice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Masakr rodiny na Ústecku: Policie má vrahova komplice!

Policisté u místa vraždy.
Policisté u místa vraždy. (Aktu.cz)

Pomáhal při popravě manželů Marie (†45) a Aleše S. (†63) na Ústecku? Muž (53), kterého dopadli policisté, byl obviněný ze zbavení osobní svobody.

Druhý pachatel, který se podle policie účastnil masakru v zahrádkářské kolonii v Českém Újezdu, už je ve vazbě. Z vraždy manželů S., kteří při něm zemřeli, ale obviněn není. Kriminalisté ho stíhají »jen« za zbavení osobní svobody a porušování domovní svobody. „Druhý pachatel spáchal na místě sebevraždu,“ uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Pachatel, který je ve vazbě, údajně v noci na 8. ledna spoutal v přízemí děti manželů, dvě nezletilé dcery a syna. Druhý muž v patře zastřelil jejich rodiče a zbraň obrátil proti sobě. Jeho společník se údajně v sobotu sám udal, když zjistil, že jsou mu na stopě. Vykrádal i hroby

Podle informací Aha! vraždil starší recidivista, který v minulosti vykrádal i hroby. Proč ale pachatelé manžele S., kteří nebyli nijak movití, zavraždili, není stále jasné. „Na objasnění motivu a podílu jednotlivých pachatelů na dvojnásobné vraždě kriminalisté pracují,“ uvedla mluvčí. Zadrženému hrozí až 12 let vězení.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.