Jiří Paroubek o rozchodu s manželkou: Selhal jsem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jiří Paroubek o rozchodu s manželkou: Selhal jsem!

Jiří Paroubek připustil, že  rozchod s manželkou Zuzanou bylo selhání.
Jiří Paroubek připustil, že rozchod s manželkou Zuzanou bylo selhání. (Aha! – Martin Pekárek)

PRAHA – Šéf ČSSD Jiří Paroubek (54) přiznal, že rozchod s manželkou Zuzanou (49) bylo jeho selhání! Řekl to v pořadu Narovinu Zdeňka Šarapatky na brněnské televizi TVb1.

Šéf ČSSD Jiří Paroubek (54) přiznal, že rozchod s manželkou Zuzanou (49) bylo jeho selhání! Řekl to v pořadu Narovinu Zdeňka Šarapatky na brněnské televizi TVb1. Jiří Paroubek, který před čtrnácti dny oznámil, že se rozvádí s manželkou Zuzanou,a jeho přítelkyní je několik posledních měsíců tlumočnice Petra Kováčová (33), svůj rozchod takhle komentoval vůbec poprvé.

Na otázku, jestli se nebojí, že mu část voličské základny neodpustí to, že vyměnil skromnou a osamocenou Zuzanu Paroubkovou za mládí, odpověděl: „Samozřejmě že i z mého hlediska to není nic zas tak úplně pěkného nebo něco, za co bych měl být oslavován. Je to určitě selhání. Já bych chtěl ale říct, že svojí dosavadní manželky si velmi vážím. A já předpokládám, že spolu budeme v přátelských vztazích pokračovat i dál v těch příštích letech, že nebude tak úplně osamocená.“

A co na Paroubkova slova říká paní Zuzana? „Selhání manžela nebudu komentovat,“ řekla deníku Aha!.

Paroubek odpovídal i na otázku, jestli platí i naopak to, co v rozhovoru řekla Petra Kováčová – že ji na šéfovi ČSSD zaujal sexy mozek. „No tak ona to řekla trošku jinak. Ona řekla, že na muži je mozek nejvíc sexy… Tak určitě mě to nezarmoutilo. Jinak slečna Kováčová je velmi bystrá, inteligentní, vzdělaná dáma. A je to určitě i krásná dáma,“ svěřil se Paroubek. Jak jsme vás již informovali, šéf ČSSD se v nejbližší době se svojí blonďatou přítelkyní chystá na další dovolenou. Bude jejich druhá společná. Z té první, kterou strávili v Chorvatsku u moře, se vrátili minulý čtvrtek.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.