Terezu H. (21) zadrželi za pašování heroinu: Za zásilku dostávala 5000 eur! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Terezu H. (21) zadrželi za pašování heroinu: Za zásilku dostávala 5000 eur!

Tereza na záběru pákistánské televize.
Tereza na záběru pákistánské televize. (Archiv Blesku)

Jak se dostala k převážení heroinu? Krásná blondýnka Tereza H. (21) odešla z církevního gymnázia a místo učení se chtěla rychle dostat k penězům. Údajně nejdříve sexem a pak i pašováním drog.

Zbohatnout se Tereza snažila za každou cenu. „S kamarádkami jezdily do zahraničí dělat společnice. Provozovaly ve Švýcarsku i sex za peníze,“ tvrdila Aha! známá Terezy.

Bohatý cizinec?

K pašování drog zřejmě Terezu přiměl její přítel. „V Praze se seznámila s bohatým Pákistáncem. S ním měla být i těhotná. Pozval ji do své vlasti na údajné focení za 4000 eur pro katalog na šaty. Fotilo se, ale vše pak skončilo jinak,“ tvrdila žena. Podle ní měla Tereza se dvěma dalšími dívkami pašovat drogy už několikrát. „Za každou zásilku měly dostat 5000 eur. Terka miluje peníze,“ dodala.

Alimenty vzdala

„Simonu i Terezu znám moc dobře, pracovaly u nás. Simona sem jezdila zhruba dva roky a Tereza o něco kratší dobu,“ potvrdila Aha! zaměstnankyně eskortu ve švýcarském Steffisburgu. Podle její výpovědi byla dokonce Tereza loni těhotná s Pákistáncem žijícím v Praze. „Dítě si chtěla nejdříve nechat, aby z něho mohla dostat na alimentech nějaké peníze, ale nakonec se rozhodla pro potrat,“ dodala žena.

Nová prsa

Těhotenství a následný potrat potvrdil i Petr (43), který dívku znal několik let. „V září se tím na Facebooku chlubila. V listopadu ale už ukazovala své nové poprsí,“ řekl.

Devět kilo heroinu

Tereza byla ve středu přistižena s devíti kilogramy heroinu v kufříku na letišti v Pákistánu. Měla namířeno do Abu Dabí ve Spojených arabských emirátech.

Odešla ze školy

Terezu provázely průšvihy už od školy. „U nás vydržela jen rok a ze školy odešla. Prospěch měla špatný,“ popsal Aha! Michal Hegr, ředitel Církevního Stojanova gymnázia ve Velehradě. Poté dívka údajně dělala pět měsíců u vstřikolisu ve firmě Forschner. Rodiče Terezy včera na zvonění nereagovali. „Byla to normální holka. Viděli jsme ji tu ale málokdy. Je nám líto její mamky i jí,“ řekla Aha! jedna ze sousedek.



Přečtěte si
britka@...
12. 1. 2018 • 19:24

Ved ano je to paseracka drog!Ale urcite sa ponauci vo vazeni...serioznosti.....na holu by zasluzila kazdy den...

kristinn
12. 1. 2018 • 18:58

Na holú??? Zaslúžila by si trpieť tak, ako trpia obete drog a ich najbližší!!!

zadnice
12. 1. 2018 • 17:15

Peníze za každou cenu, když to nejde v posteli, tak zkusíme pašovat drogy? Veselá děvčata.

britka@...
12. 1. 2018 • 14:21

Je to strasne..... Co urobila..zasluzila by si..na holu

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.