Vražda rodičů tří dětí: Pachatel spáchal sebevraždu?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vražda rodičů tří dětí: Pachatel spáchal sebevraždu?!

Kriminalisté byli včera na místě celý den.
Kriminalisté byli včera na místě celý den. (Foto Aha! – Jana Ulrichová, Facebook)

Mrtvé manžele našli kriminalisté včera ráno v chatové osadě Český Újezd u Střížovic na Ústecku. Byli zavražděni ve svém domě. Mrtvý je zřejmě i pachatel, který po hrůzném činu prý spáchal sebevraždu.

Policisté včera osadu, v níž manželé trvale bydleli, uzavřeli. Dům, kde se tragédie odehrála v noci na pondělí, pak až do odpoledních hodin ohledávali, okolí propátrávali i psovodi. Sdílní ale nebyli. „Mohu pouze potvrdit, že jsme našli tři oběti,“ řekl šéf kriminalistů Martin Charvát. Proč a za jakých okolností zemřeli, ale neuvedl.

Lidí z okolí popsali, že byli zavražděni manželé Marie a Aleš S., kteří v osadě žili společně se třemi dětmi (9 až 20). Podle některých jejich informací je pachatel svázal, zavraždil a zabil i jejich psa. Jednu z jejich dcer měl podle serveru iDnes.cz znásilnit a pak se zastřelit. Policejní mluvčí Veronika Hyšplerová tato tvrzení ale odmítla komentovat. Podle informací Aha! byl zavražděný Aleš S. inženýr, jeho žena pracovala v domově pro seniory. Muž vyznával volný způsob života a byl příznivcem alternativní medicíny. Na své zahradě pěstoval kvůli tomu i konopí. Proč se stal on i jeho žena obětí brutální vraždy, zatím není jasné, policejní mluvčí pouze uvedla, že okolnosti jejich smrti a motiv teprve zjišťují.

Vražda rodičů! Co se stalo v chatě na Ústecku?



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.