Shoďte vánoční špíčky: 3,5 kila za 7 dní! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Shoďte vánoční špíčky: 3,5 kila za 7 dní!

Držet diety je nezdravé, a přesto je drží celý svět! Důvod je jasný – hubne se po nich. Šest nejčastějších vám v tomto týdnu Aha! představí. Bez zdravého životního stylu a pohybu se v životě neobejdete, pokud ale potřebujete své tělo správně »nakopnout«, z nabídky diet si zcela jistě vyberete. Šťastné hubnutí.
Držet diety je nezdravé, a přesto je drží celý svět! Důvod je jasný – hubne se po nich. Šest nejčastějších vám v tomto týdnu Aha! představí. Bez zdravého životního stylu a pohybu se v životě neobejdete, pokud ale potřebujete své tělo správně »nakopnout«, z nabídky diet si zcela jistě vyberete. Šťastné hubnutí. (istock.com)

Během vánočních svátků podle statistik nabereme v průměru tři kila. My dnes přinášíme dietu, během které bez větších potíží za týden shodíte 3,5 kila. Její obrovskou výhodou je, že nemusíte moc vážit ani počítat. Jednoduše každý den jíte jen jeden druh potravin. Dny ale mezi sebou nesmíte přehazovat. Hodně štěstí.

1. Šťávový den
Povoleno:
Litr stoprocentního džusu
Litr neslazené zeleninové šťávy
Šálek černé kávy
*První den jde o to, aby se vaše tělo pročistilo. K povolenému litru ovocného džusu a zeleninové šťávy máte povoleno neomezené množství vody a neochucených minerálek.  

2. Ovocný den
Povoleno:
Libovolné množství ovoce s výjimkou banánů. Ty můžete sníst maximálně 2.
*Milovníci ovoce si užijí. Jíst můžete cokoli a v jakémkoli množství. Tedy kromě banánů, které mají příliš vysoké množství cukrů. Druhý den by měla vaše váha ukazovat úbytek 0,5 kila.

3. Rýžový den
Povoleno:
250 gramů rýže
15 rýžových chlebíčků nebo oplatek
*Den předem si uvařte 250 g rýže (váženo v syrovém stavu) a množství rozdělte na několik porcí. Rýži můžete ochutit kečupem nebo sójovkou. Podle potřeby zažeňte chutě rýžovými chlebíčky. Nezapomínejte pít vodu nebo neslazené minerálky. Večer budete mít o kilo méně.


4. Mléčný den
Povoleno:
250 ml polotučného mléka
3 bílé jogurty
250 ml podmáslí
250 g cottage tvarohu
*Dnešní den je pestrý, ale je třeba počítat a povolené dávky nepřekročit. Jogurty vyberte zásadně polotučné. Pokud jste vzorní, budete mít další půl kila dole.

5. Chlebový den
Povoleno:
250 g fitness chleba
250 g knackebrotů
2 celozrnné rohlíky
*Dvě kila dole zařídí chlebový den. Dávejte ale pozor při nákupu, ne vše, co je tmavé, je automaticky celozrnné. Čtěte řádně etikety, ať si zbytečně nepokazíte dosažený úspěch.

6. Zeleninový den
Povoleno:
Libovolné množství zeleniny
300 g vařené zeleniny
*Je jedno, zda budete chroupat mrkev nebo dáte přednost rajčatům. Dnes má zelenina zelenou. K obědu se doporučuje 300 g vařené zeleniny, které zahřeje tělo i ducha. Přidat smíte i kostku bujonu a připravit si tak chutnou polévku.

7. Bílkovínový den
Povoleno:
250 g kuřecích prsou
250 g sýra eidam (30%)
Vařené bílky z 5 vajec
*Závěr diety patří bílkovinám. Je jedno, jak maso, sýr a bílky nakombinujete, v každém případě nepřekračujte denní normu. A ráno až se probudíte, máte 3 – 3,5 kila dole. Gratulujeme...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.