Rodiče pátrají po Marii (26) a jejím manželovi: Jde jim o život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Rodiče pátrají po Marii (26) a jejím manželovi: Jde jim o život!

Marie s manželem Viktorem zmizeli v říjnu 2015
Marie s manželem Viktorem zmizeli v říjnu 2015 (Policie ČR)

Policie prosí o pomoc při pátrání po Marii Modelové a jejím manželovi Viktoru Modelovi, kteří jsou ruskými občany. Poslední informace o páru pocházejí z června 2016 z Kladna. O případu dnes informovala mluvčí policejního prezidia Ivana Nguyenová.

Zmizení Marie oznámili její rodiče prostřednictvím advokátní kanceláře. „Mají obavu, že pohřešovaná je v ohrožení života, jelikož od výše uvedeného data je nekontaktní, mobilní telefon je neaktivní a z místa přechodného pobytu se odstěhovala na neznámé místo,“ uvedla Nguyenová.

Rodiče Marie se obávají, že se jejich dcera mohla stát nepohodlným svědkem, protože její manžel se zřejmě zapletl do bchodu s drogami. „Pochopte prosím, naše zoufalství a nevýslovné utrpení. Pokud snad ještě živá je, jak se snažíme věřit, máme za to, že právě teď jí hrozí ještě větší nebezpečí, než ve kterém se možná nacházela dosud – kvůli tomu, aby za sebou někdo zametl stopy a zbavil se nepohodlného svědka. Kdo by to mohl být, se prozatím jen domýšlíme,“ uvedli rodiče pro Blesk.cz.

Marie Modelová měří 160 až 170 centimetrů. Podle fotografie v policejní databázi má světlé vlasy a tmavé oči.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.