Porod jako z hororu! Z Natalie (30) vytáhli miminko bez hlavy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Porod jako z hororu! Z Natalie (30) vytáhli miminko bez hlavy

Žena z Argentiny prožila při porodu syna horor.
Žena z Argentiny prožila při porodu syna horor. (Ilustrační foto: Profimedia.cz)

Skutečně hororové Vánoce zažila Reina Natalia Valazquez z Buenos Aires. Zatímco si žena užívala slavnostní chvíle s rodinou, udělalo se jí špatně. Sanitka ji odvezla do nemocnice Juana Dominga Perona, kde lékaři rozhodli, že porod je nevyhnutelný. To ještě nikdo netušil, jaká tragédie se na porodním sále odehraje.

Natalia prosila, aby jí lékaři provedli císařský řez, jenže její přání nebylo vyslyšeno. Lékaři usoudili, že dítě je malé a rozhodli se ho přivést na svět přirozenou cestou. Jenže v průběhu porodu došlo k oddělení těla miminka od hlavy, která zůstala v těle matky.

Podle informací deníku The Sun žena porodila hlavičku až s placentou. „Když mi praskla plodová voda, lékařka mě vzala na sál a začala mi tlačit na břicho a natahovat dítě, i když jsem neměla žádné kontrakce,“ uvedla zdrcená matka v rozhovoru pro El Grito Salta. Doktorku prý upozornila na to, že jí způsobuje silnou bolest, ale na to nebrala zřetel. Když se její syn narodil, neukázali jí ho a řekli jí, že v ní uvízla jeho hlava.

„Dítě bylo ve složité poloze a tak šlo nejprve ven jeho tělo, potom ale došlo k sevření děložního čípku a ten stlačil krk chlapečka,“ uvedl ředitel nemocnice. Zdrcení rodiče podali na lékařku trestní oznámení, na výsledky pitvy se teprve čeká.

 

Přečtěte si
rezacek
24. 4. 2018 • 16:53

Hlavní je neztrácet hlavu.

vfberan
7. 1. 2018 • 11:03

já tam rodila 1974, gratuluji, že vše dopadlo dobře, zdravím

karkulka_z_lesa
7. 1. 2018 • 10:15

rodila jsem taky na Stvanici, v roce 1975....Porod trval 3 dny & noci...az teprve po tom, kdy syn nemel srdecní zvuky a ja zkolabovala, udelali na rychlo císare....syn mel dlouho problemy, nastestí se ale vse prece jenom upravilo....

nemocna
6. 1. 2018 • 18:34

Já jsem také doplatila kvůli takové krávě lékařce, že už to další lékaři nenapravili ani 12 operacemi a následky mám po celý život až je ze mě už ležák se stálými bolestmi, mít jí po ruce mučila bych jí at si vytrpí co musím trpět pořád já, jestli to budeš číst krávo debilní vzpomen si jak jsi zpackala v roce 1972 operaci slepého střeva v dětské nemocnici Brno, kvůli tobě trpím celý život!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.