Jaký hudební vkus mají kandidáti na prezidenta? Zeman volí Špinarovou, Horáček zas „Depešáky“ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jaký hudební vkus mají kandidáti na prezidenta? Zeman volí Špinarovou, Horáček zas „Depešáky“

 (Youradio)

Youradio, česká hudební streamovací služba z portfolia Lagardere Active ČR, odstartovala prezidentský speciál. V něm představuje oblíbenou hudbu jednotlivých kandidátů na prezidenta. Jako klasický rocker se představuje Topolánek a se Zemanem ho pojí mimo jiné láska ke zpěvačce Elle Fidzgeraldové. Hynek by si zase na pohřbu nechal zahrát Stairway To Heaven a Horáček kromě vlastních písní zařadil mezi své favority Sweet Dreams od Eurythmics. Jakou hudbu preferují Drahoš, Hannig, Hilšer nebo Kulhánek? Podívejte se, jestli se shodnete s některým z kandidátů. 

Youradio oslovilo všech devět uchazečů o prezidentský post, a kromě Pavla Fischera se do projektu zapojili všichni. Ačkoliv u většiny kandidátů vévodí jejich VIP playlistům rock, tak se jejich hudební nálady co do interpretů liší.  

Takto vypadají hudební priority jednotlivých kandidátů:  

Další komentáře hudebních preferencí jednotlivých kandidátů, najdou posluchači na webu hudební služby Youradio https://www.youradio.cz/blog/prezidenti. Zde si mohou poslechnout celé playlisty sestavené z oblíbených písní prezidentských kandidátů a také mohou hlasovat, který z nich má podle nich nejlepší vkus.

Více o Youradio

Youradio je ryze česká hudební streamovací služba, jejímž provozovatelem je mediální skupina Lagardere Active ČR. Ti si mohou uživatele spustit zdarma přes web nebo prostřednictvím aplikace v mobilu, na počítači nebo v tabletu. Ovládá se stejně snadno, jako klasické rádio, ale zároveň se umí přizpůsobit osobnímu vkusu každého posluchače. K dispozici je i placená prémiová verze bez reklam. V současnosti má službu Youradio nainstalováno už více než 350 000 registrovaných uživatelů.

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.