Mirek Topolánek (61): S parazity se nepočítá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Mirek Topolánek (61): S parazity se nepočítá

Mirek Topolánek ve studiu Blesku
Mirek Topolánek ve studiu Blesku (Jakub Poláček / Paparazzi)

Česká koruna, pas a vlast. To jsou hodnoty, na které bychom měli být hrdí. Myslí si to prezidentský kandidát Mirek Topolánek (61), který na své včerejší tiskovce burcoval k vlastenectví.

Lidé musí státu věřit, ten se zase má postarat o občany, kteří si nemohou sami pomoci. Rozhodně však prý nechce podporovat „černé pasažéry a parazity systému“, kteří pracovat nechtějí. Zaměřit se chce na podporu živnostníků, které považuje za ohroženou skupinu.

Na video s Mirkem Topolánkem se můžete podívat zde:



Přečtěte si
ad-ga
14. 12. 2017 • 09:10

Toto je nebetyčné hovado a největší ze všech politických zlodějů--je vlastníkem 5 solárních elektráren, každá v hodnotě 35-60 milionů korun.. kde na to vzal, ani jako poslanec, ani jako premier není schopen takovou částku vydělat a to se neví , co on vlastně všechno vlastní, on byl ve všech vládách, které intezivně rozkrádaly, tunelovaly a rozprodávali za pár flinců zlato státní ekonomiky, tak až se jim podařilo udělat ze státu montovnu evropy a světový Klodyke....to je výsledkem oné privatizece Klause st. posvěcené USA a barbarů z EU......nikdo, nikdy již nevolte ODS je to strana největších prolhanců a zlodějů , vedle ČSSD, KDU-ČSL, TOP 09, STAN a novodobých farizejů Pirátů.....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.