Milenu (†2) zardousila vlastní matka:Potravinové lístky nestačily! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Milenu (†2) zardousila vlastní matka:Potravinové lístky nestačily!

Malou Milenu matka raději zabila.
Malou Milenu matka raději zabila. (Foto: ara)

Šestadvacetiletá nezaměstnaná matka udusila vlastní matka, protože neměla peníze na jídlo. Hrozný čin hájí Argentinka Karina Gomez tím, že nechtěla, aby se její dcera trápila.

K vraždě dítěte došlo ve městě Florencio nedaleko Buenos Aires. Nejdříve matka navlékla dcerce ruce do ponožek, aby jí nepoškrábala, a pak ji chladnokrevně zardousila.

„Zavraždila jsem ji, je po všem. Nemohla jsem ji nakrmit a už nebude trpět. Už jsem to nemohla déle vydržet, jsem tak unavená,“ vysvětlovala pak Karina čin vlastní rodině. S mrtvou holčičkou zabalenou v dekách pak vyběhla na ulici, kde se její sousedé pokoušeli Milenu marně oživit.

Žena spoléhala na potravinové lístky od státu a právě nedostatek financí, ji dohnal ke skutečně zoufalému činu. Karina Gomez byla obviněna z vraždy. Místní média navíc uvádějí, že jeden člověk ze tří žijících v Argentině, žije pod hranicí chudoby a 6,2 procent obyvatel je bez domova.

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.