Stupidní vzkaz za sklem sanitky: Neblokujte mi vjezd! Přitom umíral soused... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Stupidní vzkaz za sklem sanitky: Neblokujte mi vjezd! Přitom umíral soused...

„Možná zachraňujete životy, ale neparkujte své auto na blbém místě a neblokujte mi cestu.“
„Možná zachraňujete životy, ale neparkujte své auto na blbém místě a neblokujte mi cestu.“ (Foto West Midlands Ambulance Service)

V potu tváře zachraňovaly život pacientovi, který doslova zvracel krev, když si paramedičky přivolané na místo zásahu všimly vzkazu na předním skle jejich sanitky.

„Možná zachraňujete životy, ale neparkujte své auto na blbém místě a neblokujte mi cestu.“ Když si tohle přečetla, ve sličné blonďaté záchranářce Tashe Starkey doslova vzkypěla krev! Jamile pacienta (†42) s těžkým vnitřním krvácením dovezly do nemocnice, kde bohužel zemřel, Tasha neuvěřitelný vzkaz ofotila a vyvěsila na Twitter.

Šokované medičky.

„Ten muž byl v kritickém stavu. Dělaly jsme, co jsme mohly, šlo o sekundy, a jeho soused si stěžuje, že mu zabíráme vjezd? Ta slova na vzkazu mě strašně zklamala a naštvala. Ten člověk by se měl stydět!“ uvedla Tasha z britského Birminghamu. 

Tasha neuvěřitelný vzkaz ofotila a vyvěsila na Twitter.
 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.