Rasistické výroky tajemníka Okamurovy SPD | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rasistické výroky tajemníka Okamurovy SPD

Tajemník SPD Jaroslav Staník
Tajemník SPD Jaroslav Staník (Facebook Jaroslava Staníka)

Přímo na půdě Sněmovny pronášel podle ministryně práce Michaely Marksové (ČSSD) rasistické výroky tajemník Okamurova hnutí SPD Jaroslav Staník (60) na adresu homosexuálů.

„Mluvil o tom, že by měli jít do plynu a že by se měli zlikvidovat,“ uvedla politička. Kolegové Marksové pak uvedli, že Staník stejně hovořil i o Romech a Židech. S tajemníkem se podle serveru Aktuálně.cz ministryně pohádala před dvěma týdny v jednom z restauračních klubů Sněmovny, když jí silně opilý Staník oslovil jako Marxovou-Engelsovou a vyčetl jí, že podporuje homosexuály. Jeho výroky potvrdili i další svědci. Sám Staník, který dřív působil i u SNB, to označil za „sprostou lež od zoufalé politické konkurence“.

Šlechtová označila SPD za "novodobé fašistické hnutí". Okamura: Plácání! Na nálepkování je prý zvyklý.



Přečtěte si
-bello-
11. 11. 2017 • 23:36

co má co dělat alkohol v jejich klubech !V klubech mají diskutovat a dohadovat se na postupech , např. co udělat s blbými zákony v NOZ a ne chlastat ! Ani v restauraci , pokud je na pracovišti se pít normálně nesmí, ale v PS ano ! To je šílený , co se děje!

-bello-
11. 11. 2017 • 23:30

Pokud je to tak, pak je Staník óbr vůl.To si Okamura fakt pomohl!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.