Proti zvrhlíkům staví tým slídilů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Proti zvrhlíkům staví tým slídilů!

Producent Harvey Weinstein
Producent Harvey Weinstein ( ČTK)

Sexuálních skandálů v hollywoodské »továrně na sny« neustále přibývá, naposledy byl osočen nepřemožitelný Steven Seagal (65). Obvinění už je tolik, že se kvůli tomu sestavuje speciální vyšetřovací tým, který si na zvrhlíky od filmu má posvítit.

Většinu z deliktů se jistě nepodaří prokázat, i tak teď mají úřady hlavu »v pejru«. Okresní zastupitelství třeba staví zvláštní tým protřelých lovců zvrhlíků. „V reakci na rozsáhlá podezření na sexuální zneužívání v zábavním průmyslu jsem ustanovila tým speciálně vycvičených odborníků na vyšetřování sexuálních deliktů,“ oznámila jejich šéfka Jackie Lacey, zástupkyně okresu Los Angeles.

Aktuálně je vyšetřován herec Ed Westwick (30, Super drbna), režisér James Toback (72, Bugsy) a hlavně producent Harvey Weinstein (65) – toho zároveň chtějí zatknout kolegové z New Yorku. Důkazů proti němu už prý mají dost...

Predátor Seagal

A kdoví, zda v centru jejich zájmu neuvízne další velká ryba – akční hrdina Steven Seagal (65). Mistra aikidó viní ze sexuálního nátlaku herečka Portia de Rossi (44, Ally McBealová). Byla prý u něj kdysi na soukromém castingu. „Prohlásil, že je důležitá chemie i mimo kamery a rozepnul si kožené kalhoty,“ napsala na Twitter.

Z něčeho podobného navíc Seagala nařkla i modelka Playboye Jenny McCarthy (45), ta ovšem už v roce 1998!

Spaceyho mažou z filmu

Snad nejviditelněji se zneužívání obrátilo proti hvězdnému herci Kevinu Spaceymu (58). Internetová televize Netflix okamžitě zařízla populární seriál Dům z karet, vycouvala i z podpory filmu Gore, který Spacey i produkuje. Teď se k ještě radikálnějšímu kroku odhodlal režisér Ridley Scott (79). Drama Všechny prachy světa už měl takřka hotové, i tak se rozhodl Spaceyho v (téměř hlavní) roli miliardáře, jemuž unesou syna, přeobsadit Christopherem Plummerem (87)! Jde prý asi o dva týdny práce, hlavně díky tomu, že ve většině scén jeho postava osamocená...

Zneužitá Lollobrigida

Chyběla mi odvaha...

 

K řadě sexuálních obětí se zařadila i legenda Gina Lollobrigida (90). Italskou herečku prý zneužili dvakrát. „Poprvé mi bylo 19, ještě jsem chodila do školy. O druhém případu radši ani mluvit nechci. Už jsem byla vdaná a začínala jsem točit filmy,“ sdělila v italské televizi Rai. Jeden agresor prý byl Ital, druhý cizinec. „Měla jsem se ozvat, ale neměla jsem odvahu,“ vyčítá si dodnes.

Courtney Love varovala před Harvey Weinsteinem už v roce 2005.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivkanatka
11. 11. 2017 • 21:51

ja01
11. 11. 2017 • 12:29

Docela by mě zajímalo, kolik z těch, co se teď probudily a byly "obtěžované", šly ve skutečnosti za kariérou přes postel. Tipuji, že málo určitě ne.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.