Za zdraví Zemana se zaručil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Za zdraví Zemana se zaručil!

Za zdraví Zemana se zaručil lékař...
Za zdraví Zemana se zaručil lékař... (Foto ČTK)

 Cukrovka mu sice »odešla« minulou sobotu, nohy ale trápí Miloše Zemana (73) pořád.

„Přijel k vám invalida,“ zahlásil prezident včera v Olomouci, kam dorazil na třídenní návštěvu tamního kraje a postěžoval si, že ho bolí koleno. Při chůzi jako oporu využíval Zeman paží svých bodyguardů, jeho okolí však zvěsti o tom, že by byl vážně nemocný, popírá. „Jedná se o zcela vymyšlené, ničím nepodložené zprávy,“ vložil se včera do debat Zemanův ošetřující lékař Miloslav Kalaš. Na šiřitele těchto zpráv podal Hrad trestní oznámení. 

Za zdraví Zemana se zaručil lékař...

Za zdraví Zemana se zaručil lékař...

Přečtěte si
lea61
9. 11. 2017 • 07:22

No tomu snad už nemůže věřit nikdo se zdravím rozumem, že mu odešla cukrovka. Člověk, který trpí neuropatií a má odoperovaný palec u nohy (takže ho vlastně nemá, ale pozor, nohu má ), se cukrovky nikdy nezbaví. Tato nemoc je, bohužel, až do konce života. Pokud chcete namítnout, že prezident má neuropatii jen tak a s cukrovkou to nemá nic společného, doporučuji si o tom něco nastudovat. Diabetes už má dlouho a až po nástupu do funkce se ho podařilo za velkého úsilí lékařů dostat trochu pod kontrolu.Pan prezident kdysi prohlásil, že 90% národa jsou hlupáci. Takže urazil i své voliče, kteří se ho snaží hájit a skutečně věří, že je zdravotně v pořádku.

karelr4
9. 11. 2017 • 05:32

. Miloš Zeman je prvním českým prezidentem, který má soudem potvrzeno, že je lhář.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.