Ruský »Hannibal Lecter«: Pozval si sestřičku, uhryzl jí uši a nos! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ruský »Hannibal Lecter«: Pozval si sestřičku, uhryzl jí uši a nos!

Ruský »Hannibal Lecter«, pozval si sestřičku, uhryzl jí uši a nos!
Ruský »Hannibal Lecter«, pozval si sestřičku, uhryzl jí uši a nos! (Foto ara)

Ruska Irina Gončarovová (41) se na internetu seznámila s Anatolijem Ješkovem (45). On jí sliboval romantickou večeři, místo toho si ale »naservíroval« přímo ji – uhryzl jí nos, uši, konečky prstů a vyrval i kusy masa ze zad a rukou.

Ruský Hannibal Lecter si zdravotní sestřičku pozval na pokoj do hostelu ve městě Kurgan. Tam ale neproběhla slibovaná romantika, ale pořádná pijatyka. Ješkov svou oběť napájel vodkou tak dlouho, dokud brunetka nepadla. Poté ji svázal a začal jí zuby rvát kusy masa z těla! Celé tohle peklo trvalo neuvěřitelné čtyři hodiny! Ženu zachránili až sousedi, kteří slyšeli její křik a zavolali policii.

»Okousanou« Irinu převezli do nemocnice, kde jí našli ještě i otřes mozku a zlomená žebra. „Snažil se ji uškrtit, ale po krkují teklo tolik krve, že mu klouzaly ruce a nedokázal to,“ sdělila příbuzná zraněné ženy.

Po výslechu byl Ješkov propuštěn na kauci! Rodina Gončarové je z toho v šoku: „Jak ho mohli nechat jít? Co když se pokusí zabít znovu?!“



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.