Ema (28) vážila 140 kilogramů, naštěstí ale přišel zlom: ZHUBLA 72 KG! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ema (28) vážila 140 kilogramů, naštěstí ale přišel zlom: ZHUBLA 72 KG!

V pětadvaceti letech Emě došlo, že je třeba radikálně změnit životní styl.
V pětadvaceti letech Emě došlo, že je třeba radikálně změnit životní styl. (Foto Aha!: Michal Protivanský, archiv Emy Pink)

Z baculky je sexy dívka! Přitom ještě před třemi lety Ema Pink (28) při výšce 172 cm vážila 140 kg! Nebyla už schopná ani vyjít schody, a tehdy začala radikálně hubnout. Jak se jí podařilo za rok zhubnout 72 kg?

Jedlík byla Ema už od dětství, na základce se jí smáli, že je tlustá. Od třetí třídy si sama psala omluvenky na tělocvik. „To abych se nemusela převlíkat před spolužáky a nebavili se tím, že nevyšplhám,“ prozrazuje. Později studovala střední kosmetickou školu. „Ve druháku jsem si začala hrát na satanistku. Tehdy jsem cítila, že mě okolí odstrkuje,“ vypráví Ema. „Byla jsem i pro sebe odpudivá,“ dodává.

V roce 2013 potřebovala změnu a přihlásila se do show VyVolení. Dostala se až do volby do vily, kde proti ní postavili padesátikilovou slečnu. Pro Emu to dobře nedopadlo, a tak pokračovala v obžerství. Udělala si kurz, otevřela si studio a věnovala se kosmetice. Co vydělala, projedla. „Nejedla jsem dva dny, pak jsem snědla všechno. Třeba třicet lipánků na posezení!“ Až ručička na váze ukázala 140 kg!

Zlom nastal před třemi lety. Tehdy šla domů, nejel výtah a ona bydlela v pátém patře. „Vyšla jsem do mezipatra a začalo mi být mdlo. Byla jsem vyřízená. Stála jsem opřená o stěnu a začala brečet,“ popisuje chvíli, která jí změnila život. „Došlo mi, že ve 25 letech jsem zničená nula, že nemůžu nic. A tak jsem si řekla: Konec!“ Jak Ema dokázala zhubnout 72 kg? Co přitom dělala špatně a čeho by se každý, kdo chce shodit, měl vyvarovat? Čtěte v aktuálním čísle Aha! pro ženy, které je právě na stáncích za 8,90 Kč.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.