Šílenec vraždil podle seriálu Hvězdná brána | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Šílenec vraždil podle seriálu Hvězdná brána

LONDÝN – Drogově závislý šílenec Anthony Branwell, který působil v jedné britské rodině jako vychovatel, brutálně ubodal k smrti šestiletého chlapečka, o kterého měl pečovat.


Ubodal chlapečka 73 ranami!

Drogově závislý šílenec Anthony Branwell, který působil v jedné britské rodině jako vychovatel, brutálně ubodal k smrti šestiletého chlapečka, o kterého měl pečovat. Do jeho tělíčka nasázel celkem 73 bodných ran!
Lidská zrůda si vzala svou zvrhlou inspiraci z populárního amerického seriálu »Hvězdná brána« – hoch měl v očích feťáka představovat postavu malého Jamese Brennana, který v seriálu zemře. Šílenec se nejprve několik hodin modlil, pak popadl kuchyňský nůž a začal bodat bezbranného chlapečka, který právě spal. „Televize mi poslala telepatický vzkaz. James je sémě Jidášovo a musí být odstraněn,“ vypověděl bestiální vrah u soudu. Pobodaného chlapce našel v kaluži krve jeho otec. „Ty zrůdo! Modli se, ať tě nepustí – jinak jsi mrtvý muž,“ vykřikl u soudu vrahovi do obličeje.


Autor: (INT, šum)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.