Kdo prořezal halu za 5 »mega«? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Kdo prořezal halu za 5 »mega«?

Jan Macharáček ukazuje jednu z proříznutých děr.
Jan Macharáček ukazuje jednu z proříznutých děr. (Jana Gogová)

Kdo prořezal jen pár dnů stojící přetlakovou tenisovou halu ve Zlíně, jejíž výstavba stála pět milionů? Tenisový klub na dopadení pachatele vypsal odměnu 30 000 korun.

„Ráno jsem přišel a úplně se zděsil. Na pěti místech byl plášť haly v zadním traktu prořezaný. Vůbec si čin nedokážeme s kolegy vysvětlit,“ popisoval včera předseda klubu Jan Macharáček (45).

Tenisté měli co dělat, aby si s poškozením poradili. „Kdyby byly průřezy větší, hrozilo by, že hala spadne, to by byla katastrofa. Případ jsme předali policii a čekáme, co bude dál. Musíme ji lépe zabezpečit kamerovým systémem, nenapadlo nás, že se v lidech najde tolik podlosti,“ dodává Macharáček s tím, že se rozhodli vypsat odměnu na dopadení pachatele.

Případ zároveň šetří policie. „Za poškozování cizí věci hrozí maximálně jednoroční trest,“ uvedla její mluvčí Monika Kozumplíková.



Přečtěte si
zadnice
25. 10. 2017 • 11:26

„Ráno jsem přišel a úplně se zděsil. Na pěti místech byl plášť haly v zadním traktu prořezaný. Vůbec si čin nedokážeme s kolegy vysvětlit,“ popisoval včera předseda klubu Jan Macharáček (45). Vysvětlení je jednoduché, žijeme v ČR!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.