10 měsíců týrání a scén: Pěstí rozbil sklo auta, kde seděla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

10 měsíců týrání a scén: Pěstí rozbil sklo auta, kde seděla!

Odneslo to čelní sklo.
Odneslo to čelní sklo. (Profimedia.cz)

Milovala ho, věřila, že poznala lásku na celý život. Před deseti měsíci spolu začali bydlet. V ten okamžik ale přišel zvrat a chvíle štěstí se pro ženu (22) z Karviné změnily v peklo. Její drahý (28) ji začal týrat.

Dlouhé měsíce žárlivost snášela, jenže ta se stále stupňovala. Partner ji neustále kontroloval. Nyní vše vyvrcholilo fyzickými útoky a zoufalá žena se bála vrátit domů. Azyl našla u kamarádky. Tam ji našel a vybil si na ní svou zlost. „Muž jí odcizil peníze a napadl ji, ale druhý den se omluvil,“ popsala policistka Zlata Viačková.

Žena se rozhodla dát mu ještě šanci a svolila, že s ním odjede. Krátce po omluvě ji v autě ale znovu napadl. Za jízdy opakovaně vypnul klíčkem chod motoru. „Bylo štěstí, že nedošlo k dopravní nehodě. Před autem se poté pár pohádal. Žena se násilníkovi vysmekla a zamkla v autě,“ dodala Viačková.

Zuřivec pak pěstí rozbil čelní sklo. To už si volala o pomoc na linku 158. Agresor byl zadržen policií a hrozí mu osm let vězení.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.