Jeho auto rozmáčkl padající jeřáb jako plechovku: Vylezl živý! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jeho auto rozmáčkl padající jeřáb jako plechovku: Vylezl živý!

Pan Li na to osudné ráno nikdy nezapomene.
Pan Li na to osudné ráno nikdy nezapomene. (Reprofoto: YouTube.com)

Jestli se o někom dá říct, že přežil svou smrt, tak je to rozhodně Číňan jménem Li (29). Na jeho jedoucí audinu spadl zničehonic jeřáb a rozmáčkl ji. V tu chvíli se mnohým tajil dech a už mysleli na nejhorší... On se ale k překvapení všech vysoukal rozbitým předním sklem ven. ŽIV A ZDRÁV!

Pan Li na to osudné ráno nikdy nezapomene. „Byl to den, kdy jem málem zemřel,“ říká a ještě teď se mu při těch slovech třese hlas. Bylo 17. října, hodiny ukazovaly 8.15 a Li zrovna jel po rušné silnici ve městě Ču-chaj na jihovýchodě země. Počasí ten den vypadalo slibně, slunce už vystrkovalo zpod mraků první paprsky a pan Li byl kousek od práce. Dojet do ní svou audinou už ale nestihl...

Najednou přišla obrovská rána a kolem něj se začalo tříštit sklo a mačkat plechy. „To nemohl ten řidič přežít...“ šumělo mezi lidmi při pohledu na sešrotovaný německý vůz.
Jenže ve stejnou chvíli jim všem spadly brady. Pan Li vystrčil hlavu, šokovaně se kolem sebe rozhlížel, pak se posadil na střechu auta a dál nevěřícně zíral. To už mu jiný řidič běžel na pomoc...

„Mám okno, jediné, na co si pamatuji, byla ta bolest, kterou jsem se snažil zadržet, když jsem vylézal z auta,“ vzpomíná Li, který byl okamžitě převezen do nemocnice. V jeho případě se dá mluvit o zázraku, že ze srážky s jeřábem vyvázl jen se zlomeným pravým kotníkem. Co přesně zřícení jeřábu způsobilo a proč nebyl dobře ukotven, nyní vyšetřuje policie.

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.