Dárky pro Zemana v Plzni: Pivko i studená sprcha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dárky pro Zemana v Plzni: Pivko i studená sprcha!

Veliký proutěný koš s jídlem a alkoholem hejtman Zemanovi předal na konci jeho návštěvy krajského úřadu.
Veliký proutěný koš s jídlem a alkoholem hejtman Zemanovi předal na konci jeho návštěvy krajského úřadu. (Foto Aha! – Zbyněk Schnapka)

Klobásy, plzeňská dvanáctka a další laskominy čekaly na prezidenta Miloše Zemana (73) v Plzni. V dárkovém koši je dostal od hejtmana Josefa Bernarda (52,ČSSD).

Veliký proutěný koš s jídlem a alkoholem hejtman Zemanovi předal na konci jeho návštěvy krajského úřadu. „Koš byl plný regionálních potravin. Jsou tam klobásky, sýry, med, marmelády,“ vyjmenoval mluvčí krajského úřadu René Zeithaml. Takticky ale zamlčel, že v koši je i alkohol. Jak se Aha! přesvědčilo, byly tam láhve piva s plzeňskou dvanáctkou a jedna lahev patrně s něčím ostřejším. Zeman dal jako dar hejtmanovi krabici s kousky dřeva pocházející ze starých chalup na Vysočině.

Koš s regionálními potravinami, který dal hejtman Bernard Zemanovi.

Kyselejší »dárek« dostal Zeman za svůj výrok, že okupace Krymu je »uzavřená záležitost«. Někteří místní politici, jako například europoslanec Jiří Pospíšil (41,TOP 09), se s ním odmítli setkat.

VŠE O PREZIDENTSKÝCH VOLBÁCH 2018 ČTĚTE ZDE

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.