Babiš a Čapí hnízdo: Policie rozdávala obvinění! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Babiš a Čapí hnízdo: Policie rozdávala obvinění!

Andrej Babiš
Andrej Babiš (Foto ara)

Vyšetřování údajného dotačního podvodu ze strany šéfa ANO Andreje Babiše (63) a jeho rodiny pokročilo do další fáze. Z podezřelých jsou obvinění!

Městské státní zastupitelství, které kauzu farmy na Benešovsku dozoruje, obdrželo od policie usnesení o zahájení trestního stíhání v souvislosti s padesátimilionovou dotací na stavbu farmy Čapí hnízdo. „Nebudeme sdělovat jména, počet osob ani právní kvalifikaci a to do doby, než se nám vrátí potvrzení o tom, že si obvinění usnesení převzali,“ řekla mluvčí zastupitelství Štěpánka Zenklová.

Vedle předsedy ANO a místopředsedy hnutí Jaroslava Faltýnka, které Sněmovna začátkem měsíce vydala trestnímu stíhání, by problém mohli mít i Babišovi nejbližší. Podle informací médií ve spisu figuruje Babišova žena Monika, Babišovy děti z prvního manželství Adriana a Andrej a jeho švagr Martin Herodes. Sám Babiš odmítá potvrdit, zda byl obviněn.

Přečtěte si
oldedek
9. 10. 2017 • 15:24

Andreji, Andreji - to je trapný až se já pro tebe úplně cizej člověk za tebe stydím, svoje chyby nebo chyby svých "Aňáků" svaluješ jako malé dítě na protivníky a vykřikuješ prakticky jen taková hesla a ty kolem tebe si zmanipuloval tak, že kvůli "sedlu" lžou taky a stali se kašpary ... A Andrej neboj, Kalouska taky volit nebudu !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.