V tohle nedoufala! Nemocný synek (2) jí dal ten nejkrásnější dárek k narozeninám | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

V tohle nedoufala! Nemocný synek (2) jí dal ten nejkrásnější dárek k narozeninám

Crystal dostala k narozeninám ten nejkrásnější dárek.
Crystal dostala k narozeninám ten nejkrásnější dárek. (Foto: Facebook)

Crystal Hoytová z amerického Tennessee poznala, že s jejím synkem není něco v pořádku, když mu bylo devět měsíců. Když je chlapec začal postupem času úplně ignorovat, rozhodla se jeho máma jednat.

Když rodiče zjistili, co by mohl mít malý Ryman za problém, přihlásili ho na terapii pro pacienty s poruchou autistického spektra a chlapec začal dělat pokroky. „Když něco chtěl, podíval se do očí. Když se chtěl přitulit, sednul si k nám, objal nás, za ruku nás dovedl k televizi, abychom se podívali, co se děje v jeho oblíbeném animáku,“ popsala hrdá maminka na Facebooku.

Z péče o syna se pro Crystal stala práce na plný úvazek. „Často jsem brečela, prošla jsem krizí identity. Zrušila jsem všechny plány na narozeniny, ale odmítla jsem se vzdát,“ uvedla. Jenže právě na její narozeniny jí syn dal ten nejkrásnější dárek, řekl jí ahoj a dokonce i zamával. „Správně použil slovo a ještě k němu připojil to pravé gesto,“ chlubí se žena, která se svým příběhem snaží povzbudit i další rodiče autistických dětí.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.