Chudák chlapec (2): Máma s tátou vypadli z okna | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Chudák chlapec (2): Máma s tátou vypadli z okna

Z tohoto domu se pár zřítil.
Z tohoto domu se pár zřítil. (Foto Aha!: Jiří Čada)

Chlapec (2) zůstal sám v bytě v Jihlavě, táta i máma (oba 40) vypadli z okna ve druhém patře paneláku. Sousedé popsali, že se partnerka snažila muže zřejmě vtáhnout dovnitř. Byl ale těžší a strhl ji s tebou.

Co se v bytě odehrálo, nyní šetří policie. Po pádu asi šesti metrů zůstala dvojice ležet na trávníku. „Určitě váží přes sto kilogramů a ona s bídou padesát,“ popsal jeden ze sousedů, že žena neměla šanci ho zachytit. Obyvatele okolních domů vyrušil po pádu strašný křik. „Musel být asi sjetý nebo opilý. Strašně řval, zatímco ona jen chroptěla,“ řekl další ze svědků.

„Okolnosti pádu prověřujeme,“ uvedla mluvčí policie Jana Kroutilová. Oba partneři skončili s těžkým zraněním v brněnské nemocnici. Policisté je zatím vyslechnout nemohli. Jejich syn po chvíli, kdy byl doma sám, otevřel dveře na chodbu a bezradně chodil po chodbě. Nyní už je u babičky.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.