Sňatkový podvodník obral ženy o 11 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sňatkový podvodník obral ženy o 11 milionů!

Vladimír L. u plzeňského krajského soudu.
Vladimír L. u plzeňského krajského soudu. (Foto Aha! – Romana Vébrová)

Věřily mu a přišly o iluze i peníze. Ze tří žen vymámil smyšlenými historkami Vladimír L. (27) 11 milionů korun. Má si za to odsedět šest let, nešťastnicím musí téměř 10 milionů vrátit.

Žil si na vysoké noze, obklopoval se luxusem. Tvrdil, že je bohatý golfista, investor či společník v úspěšné firmě.

Sehrál divadlo
„Trvalo dlouho, než jsem zjistila, že je to všechno jedna velká lež. Vědomě mě okrádal. Dokázal sehrát takové divadlo, že jsem mu uvěřila,“ řekla Iva K., která s Vladimírem L. žila několik let. Ten z ní postupně vytáhnul více než devět milionů korun na smyšlené koupě pozemků, bytu či na odblokování účtů v bance. „Stýkala jsem se i s jeho matkou a babičkou. Mluvil před nimi o těch investicích, na které jsem mu půjčila. Lhal i jim,“ dodala Iva K. Ta poté, co se vše provalilo, skončila v péči psychiatrů.

Milovaly ho

Podvodníkovi půjčovaly i dvě další ženy. „Ze začátku to šlo snadno, milovaly mě. Pak už jsem musel vymýšlet důkazy,“ vypovídal Vladimír L., který se oháněl i různými padělanými smlouvami či výpisy z katastru. Jedné z žen už peníze vrátil, dalším dvěma musí uhradit téměř desetimilionový dluh. U soudu se ke všemu přiznal, zda přijme šestiletý trest, si zatím rozmýšlí.

Přečtěte si
-bello-
23. 9. 2017 • 11:51

Je podobnej Koptíkovi Kolik asi stál ten Gregorovou ?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.