Seznamka pro handicapované: Našel lásku a pomáhá i jiným! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Seznamka pro handicapované: Našel lásku a pomáhá i jiným!

Michal se s handicapem potýká už od narození.
Michal se s handicapem potýká už od narození. (Foto Aha! – Tonda Tran)

Narodil se s dětskou mozkovou obrnou. Kvůli nemoci Michal Sněhota (28) z Ostravy špatně chodí a má berle. Kvůli handicapu se mu nedaří najít lásku. Štěstí hledal i na seznamkách... Marně!

„Při porodu mě vytáhli pozdě a byl jsem přidušen, takže mám levostranný handicap,“ popsal Michal. Kvůli postižení navazuje těžko vztahy. „Svěřil jsem se s tím kamarádce, která mi doporučila seznamku. Přihlásil jsem se tam. Jenže jakmile dali koučové nějaké dívce avízo, že bych se jí mohl líbit, ale mám handicap, nastal problém,“ vzpomíná Michal, který byl z každého odmítnutí psychicky špatný.

Michal se s handicapem potýká už od narození.

Mrzelo to i samotné autory seznamky, manžele Kristýnu (32) a Jakuba (33) Mertlovy. Přišli proto s nápadem založit portál přímo pro handicapované, který by vedl právě postižený Michal. Ten nabídku přijal. Zároveň už má tříměsíční nový vztah.

Nový, a v Česku zcela unikátní seznamovací portál pro handicapované Tvojelaska.cz vznikl díky příběhu Michala.

Co je to za seznamku?

Nový, a v Česku zcela unikátní seznamovací portál pro handicapované Tvojelaska.cz vznikl díky příběhu Michala. „Využíváme unikátní algoritmus, jehož prostřednictvím hledáme našim klientům vhodný protějšek,“ říkají manželé Mertovi. Možnost někoho si najít, psát si s ním a posléze se osobně seznámit, je pro všechny zdarma. Při seznamování mohou lidem pomoct i psychologové a vztahoví koučové.

Přečtěte si
koliaska
28. 8. 2022 • 13:55

Tak toto je moc pěkný článek. Je podle mě hrozná škoda, že handicapovaní lidé často končí osamělí. Sama to vidím u svého táty. Ten také ve svém bytě žije sám. Právě kvůli jeho handicapu jsme mu byt museli trochu upravit, aby se mu tam žilo lépe. Hlavně teda kuchyň, protože ta byla dost stísněná. Do nové kuchyně pro handicapované jsme investovali nemalou částku a nakonec se o její realizaci postarali http­s://ww­w.ga­bon.cz­/rubri­ka/kuc­hyne/­kuchy­ne-pro-handicapovane/

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.