Oběd s Trumpovou: Spala tu i hvězda filmu Sám doma. Zeman utrácí tam, kde Kevin! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Oběd s Trumpovou: Spala tu i hvězda filmu Sám doma. Zeman utrácí tam, kde Kevin!

Zeman utrácí tam, kde Kevin!
Zeman utrácí tam, kde Kevin! (Foto ara)

Na vytoužené osobní setkání s americkým prezidentem Donaldem Trumpem (71) Miloš Zeman (72) stále čeká. Mnohem větší štěstí má na Trumpovu exmanželku Ivanu (68). Na oběd s ní si včera vyhradil hned dvě hodiny.

Místem jejich dostaveníčka byl luxusní newyorský hotel Plaza, ve kterém kreditní kartě svých rodičů pouštěl žilou filmový Kevin z hitu Sám doma. Ivana Trump tu navíc v 90. letech dělala manažerku. Hotel u Centrálního parku totiž Trumpovým tehdy říkal »pane«. V něm se také Zeman při své newyorské návštěvě ubytoval. V době konání Valného shromáždění OSN, na kterém dnes prezident vystoupí s proslovem, tu noc vyjde na 13 tisíc korun.

Otázkou je, jestli tu má slovo Ivany ještě nějakou váhu, a ta se přimluvila, aby Zemanovi umožnili kouřit na pokojích – všechny v Plaze jsou totiž nekuřácké. Podle některých zdrojů ale takové zákazy Zemana netrápí. Třeba za kouření v Anglii před dvěma lety vystavili manažeři hotelu prezidentské kanceláři účet na 60 tisíc za vyvětrání pokoje. To však prezidentovo okolí vždy popíralo.

Víte, že...
...Zeman měl včera na programu převzetí ceny Bojovník za pravdu od americké židovské nadace?



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.