Pátrání po Míše Muzikářové (13): Konec mlčení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pátrání po Míše Muzikářové (13): Konec mlčení!

Pohřešovaná Míša Muzikářová
Pohřešovaná Míša Muzikářová (Karel Kopáč)

Pohřešovaná Michaela Muzikářová se ztratila v lednu 2017. Pátrání po její osobě zatím nikam nevedlo. Její jméno je zatím stále uvedeno v policejní databázi jako dítě v ohrožení. Policie se však rozhodla prolomit mlčení a svolává tiskovou konferenci k případu.

11. ledna tohoto roku nedorazila Michaela Muzikářová do školy. Rozsáhlé pátrací akce končily bezvýsledně. Zvrat v případu nastal poté, co tehdejší přítel Míšiny matky spáchal sebevraždu. Podle spisu, který zveřejnil iRozhlas.cz, ho totiž vyšetřovatelé považovali za jediného podezřelého v případu.

„Nejpravděpodobnější verzí se jeví ta, že pachatelem únosu je Otakar S. Pohřešovaná s ním odešla dobrovolně, buď pod nějakou legendou, nebo protože spolu byli domluvení, a během únosu došlo k nešťastné události, která vedla k její smrti (například hádka, předávkování léky),“ uvádí dokument.

Policie nechtěla k případu žádné nové informace zveřejňovat, teď ale mlčení kočí. Policie na pátek svolává tiskovou konferenci, na které by měli mít velké oznámení. Je možné, že se objevily nové stopy v případu zmizelé dívky, ale ve hře je i možnost, že policie případ odloží.

Rozlehlý labyrint propojených tunelů a chodeb, část z nich zatopených. Tak vypadá bývalá raketová základna, kde policie už dvakrát hledala zmizelou Míšu.


Pátrání po Míše pokračuje

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.