Strany už vědí, s čím půjdou do voleb. Co v losu vidí numeroložka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Strany už vědí, s čím půjdou do voleb. Co v losu vidí numeroložka?

Numeroložku Lenka Suchardová (48
Numeroložku Lenka Suchardová (48 (Foto ara)

Náhoda, nebo osud? Politické strany se včera dozvěděly, s jakým číslem půjdou do voleb. To jim losem přidělila Státní volební komise. Aha! se zeptalo numeroložky Lenky Suchardové (48), co čísla nejsilnějších stran symbolizují.

ODS – číslo 1 Síla vůle

Jednička symbolizuje sílu vůle. Znamená jasné slovo, jasný cíl. Je to dobré číslo. Potřebuje vyhrát, je to rozený vůdce. Buď mají nějakou konkrétní věc, kterou ohromí, nebo to projedou. Žádná střední cesta není. Dává straně šanci, aby byla vepředu, aby vedla.

ČSSD – číslo 4 Ztráty

Budou mít hodně práce s tím obhájit sebe i své plány. Čtyřka není šťastné číslo, v asijských zemích se jí snaží zbavit úplně. Je to číslo smrti. Čtyřka tratí, je to kanalizace, něco, co se plácá ve špíně.

Starostové – číslo 7 Velké drama

Sedmička je číslo spravedlnosti, musí mít něco, čím ostatní přesvědčí. Toto číslo hodně bojuje. A je nestabilní. Je buď moc nalevo, napravo, nahoře, dole, prostě není nikdy uprostřed. Je dramatické, jako od Williama Shakespeara: Být, či nebýt. Vyvolává drama.

KSČM – číslo 8 Manipulace

Osmička je číslo o zákonech, soudech a paragrafech. Když ji převrátíte, jsou to pouta. Její výklad také je: jak zaseli, tak budou sklízet. Symbolizuje manipulaci. Je to číslo, které chce zvítězit, vždy být na vrcholu. A půjde si za tím stůj, co stůj.

Top 09 – číslo 20 Patlání medem

Toto číslo si chce hrát na to, že bude s vámi spolupracovat, že bude vaším kamarádem. Jak kdyby se vás někdo snažil popatlat medem. Dvacítka dělá lidi důvěřivými, až naivními. A když ji má někdo k dispozici, může mít sklony dělat z ostatních hlupáky.

ANO – číslo 21 Divadýlko

Jedná se o číslo dovršení, něco jako poslední dílek skládačky. Teď ovšem záleží na tom, co musí dovršit. Je to komediantské číslo, které umí lhát a klamat, hraje divadlo, přizpůsobí se obecenstvu.

Lidovci - číslo 24 Jako ve školce

Číslo dvacet čtyři by se dalo přirovnat k učitelce v mateřské školce. My vám dáme svačinu a postaráme se o vás a vy si můžete v klidu hrát. Snaží se o ostatní postarat. Může mít u sebe hodně dětiček, protože zaujme neschopné nebo líné lidi, kteří chtějí, aby za ně problémy řešil někdo jiný.

Víte, že...

...volby do Sněmovny se konají 20. a 21. října?

Jak se losovalo

Přidělování čísel před volbami probíhá tradičním způsobem. Na stole jsou dvě skleněné průhledné nádoby. Z jedné se táhne jméno strany a z druhé poté patřičné číslo, se kterým půjde partaj do voleb.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.