Nová kniha o nacistickém vůdci odhaluje: Hitler byl sexuálně zmatený sériový vrah! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Nová kniha o nacistickém vůdci odhaluje: Hitler byl sexuálně zmatený sériový vrah!

Nacistický vůdce Adolf Hitler (†56)
Nacistický vůdce Adolf Hitler (†56) (Foto ara)

Nacistický vůdce Adolf Hitler (†56) vykonával svá zvěrstva vedený zvráceným sexuálním chtíčem. Ve své nové knize, založené i na vzpomínkách führerovy milenky, to tvrdí autor bestsellerů a psycholog Volker Elis Pilgrim (75).

Kniha s názvem Hitler 1 a Hitler 2 vychází v Německu tento týden hned ve čtyřech dílech. Volker Elis Pilgrim se v ní hodně opírá o svědectví Hitlerovy milenky, herečky Marianne Hoppe (1909–2002).

„Seděla jsem vedle něj v kinosále Říšského kancléřství při sledování filmu Rebel, v němž rakouští povstalci zabíjejí za Napoleona francouzské vojáky. Při násilných scénách se silně vzrušil, začal si třít dlaněmi kolena, hlasitě sténal a měl nějaký druh orgasmu. Bylo to děsivé, měla jsem z něj husí kůži,“ uvedla herečka, která dožila svůj život v lesbickém vztahu se svou kolegyní Anni Mewes.

Autor bestsellerů a psycholog Volker Elis Pilgrim (75).

Vražedná spojitost

Psycholog Pilgrim soudí, že Hitler byl sexuálně zmatený sériový vrah. „Byla u něj rozhodně vyvinuta nějaká spojitost mezi násilím a sexem, což mu dávalo moc a sílu nutit své muže k zabíjení,“ píše Pilgrim a dodává: „Ostatně masové vyvražďování Židů nacisty, které přineslo šest milionů obětí, z něj dělá největšího sériového vraha v dějinách světa.“

Víte, že...

...Marianne Hoppe si ještě stihla v roce 1962 zahrát paní Butlerovou ve známé mayovce Poklad na Stříbrném jezeře?

Nacistický vůdce Adolf Hitler (†56) v kině.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.