STAN jde do voleb bez miliardáře Dalibora Dědka: Nechci být druhý Babiš! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

STAN jde do voleb bez miliardáře Dalibora Dědka: Nechci být druhý Babiš!

Dalibor Dědek (druhý zprava) se spolustraníky.
Dalibor Dědek (druhý zprava) se spolustraníky.  (Foto ČTK)

Výdělky, jaké mívají pracovníci středního managementu, slibují učitelům ve svém programu Starostové a nezávislí (STAN). Strana včera schválila program, kandidovat už ale za ni nebude miliardář Dalibor Dědek (60). 

Podnikatel Dědek se rozhodl vycouvat z místa jedničky kandidátky v Ústeckém kraji. Chce se tím prý vyhnout srovnávání s šéfem ANO Andrejem Babišem. „STAN ohlásil spolupráci s Daliborem Dědkem, ta nadále trvá. My podle mého názoru z určitého úhlu pohledu tu situaci zpřehledňujeme a odnímáme ze STAN zátěž v tom pohledu, že někdo si kupuje politické hnutí,“ vysvětloval místopředseda Vít Rakušan.

Novou ústeckou jedničkou bude exstarosta Litvínova Milan Šťovíček. Starostové také včera schválili program do podzimních voleb, chtějí třeba snížit počty státních úředníků a naopak zvednou platy učitelům na 130 procent průměrné mzdy, brát by měli kolem 45 tisíc.

Přečtěte si
xcarodejka
25. 8. 2017 • 12:55

To je už i jedno, menších Babišů jsou tu mraky. Tak to bylo politiky i zamýšleno.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.