Vrah syna, partnerky a tchyně je ve vazbě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vrah syna, partnerky a tchyně je ve vazbě!

Martin P. včera na cestě k soudu.
Martin P. včera na cestě k soudu. (Foto Aha! – David Malík)

Obvinění z trojnásobné vraždy si již vyslechl Martin P. (29), podezřelý ze zabití syna Filípka (†2), družky Markéty (†29) a její matky Anny (†55) v Lázních Bělohrad. Na proces si počká ve vazbě, kam ho poslal jičínský soud. Hrozí mu výjimečný trest.

Policie muže obvinila z vražd žen a dítěte až čtvrtý den po zatčení, protože jej dříve nešlo vyslechnout. Vyváděl a zničil dvě cely, takže musel dostat tišící prostředky a putoval nejprve na psychiatrii.
Ani po obvinění muže není jasné, proč rodinu povraždil a jak tento čin spáchal. Nechce to sdělit policie ani státní zástupkyně.

 „K dalšímu vývoji vyšetřování se vyjádříme později,“ uvedl mluvčí policie Jan Čížkovský. Pouze obhájce uvedl, že podezřelý muž se necítí dobře, a proto bude navrhovat zkoumání jeho duševního stavu.

Našli ho u mrtvol
K vraždě dvou žen a dítěte došlo v neděli nad ránem, kdy jejich těla našel v rodinném domě nejstarší syn zabité Anny po návratu z noční směny. Vraha zatkli strážci zákona na místě. Byl pod vlivem drog.

Na video od soudu se podívejte zde:



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.