Masakr na autobusové zastávce: Dája (15) srazila ženu s kočárkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Masakr na autobusové zastávce: Dája (15) srazila ženu s kočárkem!

Patnáctiletá Daniela, která neměla za volantem co dělat, srazila osmnáctiletou Janu, která na zastávce stále s kočárkem
Patnáctiletá Daniela, která neměla za volantem co dělat, srazila osmnáctiletou Janu, která na zastávce stále s kočárkem (Blesk - Helena Lacinová, Facebook.com)

Byla na vycházce s dítětem (1) v kočárku, když v tom... Janu F. (18) přejelo na autobusové zastávce v obci Hrob na Teplicku auto. Za volantem měla sedět teprve patnáctiletá Dája. Okamžitě musel startovat záchranářský vrtulník.

Vysokou rychlostí z dosud nezjištěných příčin vjel Nissan Micra se školačkou za volantem na zastávku v úterý v podvečer. Podle policie Dája bez řidičského oprávnění nezvládla otáčecí manévr, srazila slečnu s kočárkem a pak ještě nabourala do zdi.

V kritickém stavu
Jana F., která nebyla matkou dítěte, utrpěla podle mluvčího ústecké záchranky Prokopa Voleníka vážná poranění. „V kritickém stavu ji musel přepravit vrtulník na dětské ARO motolské nemocnice,“ uvedl mluvčí záchranky. Tam stále bojuje o život. Miminko v kočárku sice skončilo také v nemocnici, ale podle zjištění Aha! vyvázlo jen s boulí na hlavě. Údajná řidička má otřes mozku a zraněný byl i její spolujezdec, bratr Ivan (19), který jí měl vůz půjčit. Jeho stav zřejmě nebyl příliš vážný, od nehody prý utekl.

Kdo byl za volantem?
Mezi lidmi v obci se spekuluje o tom, že za volantem možná seděl on a Dája na sebe pouze vzala vinu. K tomu se ale policie nevyjádřila. „Bližší okolnosti nehody a její příčina jsou předmětem dalšího prověřování,“ uvedl její mluvčí Daniel Vítek. Policie také auto hned na místě zajistila a odvezla ho na znalecké zkoumání.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.