Zdrogoval syna, zmlátil expřítelkyni, tchyni ubodal a sám se oběsil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zdrogoval syna, zmlátil expřítelkyni, tchyni ubodal a sám se oběsil!

Masakr v Liberci: Muž zdrogoval syna (7), zmlátil exmanželku, ubodal tchyni a pak se oběsil
Masakr v Liberci: Muž zdrogoval syna (7), zmlátil exmanželku, ubodal tchyni a pak se oběsil (Facebook)

Hrůza kvůli sporům o syna (7) se odehrála včera v Liberci. Marek N. (†42) dítě omámil, v domě pak svázal a zbil bývalou manželku (41), ubodal její matku (†62).

Nakonec se sám oběsil. Těšila se, že si po víkendu vyzvedne synka a užijí si teplý prázdninový den. Místo toho ale včera na Lucii M. čekalo drama. Její bývalý přítel na ni i její matku zaútočil nožem.

Jako zázrakem se jí podařilo utéct k sousedům. „Před domem stála celá zkrvavená sousedka s pouty na rukách a prosila mě, ať zavolám policii. Její syn musel pod něčím být. Odvezli ho do nemocnice a je na jipce,“ popsala hrůzné okamžiky TV Nova sousedka. „Žena skončila na traumatologické ambulanci,“ uvedla policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

Ještě drastičtější byl útok muže na bývalou tchyni. Záchranáři ji nalezli těžce zraněnou před domem. „Několik desítek minut ji resuscitovali, ale lékař musel nakonec konstatovat smrt,“ uvedl mluvčí záchranářů Michael Georgiev.

Na policejní video k vraždě se podívejte zde:

Video se připravuje ...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.