Martin P. (29) měl zabít syna (†2), družku (†29) a tchyni (†55) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Martin P. (29) měl zabít syna (†2), družku (†29) a tchyni (†55)

Vrah zabil mladou maminku i jejího synka
Vrah zabil mladou maminku i jejího synka (Facebook)

Přišel o vnuka Filípka (†2), dceru Markétu (†29) i exmanželku Annu (†55). Vrah je zřejmě ubodal v jeho domě v Lázních Bělohrad na Jičínsku. Policisté Jiřímu V. (54) doporučili, aby do něj nechodil. Zřejmě je všude hrozně moc krve.

„Psycholog mi říkal, abych tam vůbec nejezdil. Je tam takovej binec. Pojede tam nějaká firma, která to uklidí,“ začal popisovat včera Aha! Jiří V. podrobnosti tragédie, která postihla jeho rodinu. Policie zadržela jako podezřelého Martina P., partnera Markéty a tátu Filípka. „Ani nevím, koho sejmul prvního. Každý byl jinde... Tam musel lítat s tím nožem,“ říkal tiše a mezi slovy dělal dlouhé pauzy. Stále nemůže uvěřit, že nejde o zlý sen.

Nabídl bydlení
Přitom jen chtěl pomoci dceři v těžké životní situaci. Nechal ji bydlet v domě, kde po rozvodu žila jeho bývalá žena se synem Jiřím. Právě ten těla v neděli ráno po příchodu z noční našel. „Markéta bydlela s Martinem v Praze, ale neměli peníze na podnájem. Tak jsem je nechal u sebe zadarmo,“ vysvětlil s tím, že jim ještě pomáhal se stěhováním.

O drogách věděl
Martin P. neměl řidičák. Jiří tvrdí, že o něj přišel asi před rokem kvůli drogám: „Když ho chytili, byl zfetovanej.“ Vnitřně se vztahem nesouhlasil, dceři v lásce ale nechtěl bránit. Byla dospělá a na potíže ve vztahu si nestěžovala. „Dříve chodila s Denisem a bydlela u něj na Kladně. Pak si našla tohohle. To to teda vyhrála,“ kroutil hlavou její otec a pokračoval o Martinovi P., kterého našli policisté u tří mrtvých těl: „Je to magor! Sice vůbec nepil alkohol, ale pěstoval trávu, kouřil ji a taky bral něco tvrdšího.“

Zdemoloval dvě cely!
Martina P. kriminalisté odvezli z místa činu nejprve do nemocnice a pak do cely předběžného zadržení. Během noci na pondělí dvě zdemoloval a včera skončil na psychiatrii v Kosmonosích. „Museli jsme zavolat rychlou záchranou službu, která ho zklidnila utišujícími léky a za naší asistence převezla k psychiatrickému vyšetření. S ohledem na zdravotní stav jsme s ním nemohli provést potřebné úkony, a tím pádem ani nepadlo obvinění,“ řekla policistka Iva Kormošová.

VIDEO: Vnitřek domu je prý celý potřísněn krví...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.