Senior (70) z Prostějovska: Toužil po sexu, 3x se nechal okrást! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Senior (70) z Prostějovska: Toužil po sexu, 3x se nechal okrást!

Hned třikrát jednou ženou (40) se nechal okrást senior (70) z Prostějovska, který toužil po tělesném teple, něze a sexu. Povyražení se nedočkal, ale přišel o patnáct tisíc korun.

Fikaná podvodnice z Prostějova ho oslovila v malé obci u Konice, zda by jí půjčil čtyři tisíce korun. V muži se zřejmě probudily mladické choutky a pozval ji do svého domu.

Pomoc s úklidem
Vytáhl ze šuplíku deset tisíc korun, odpočítal čtyři tisícovky a zbytek do šuplíku vrátil. Ženě zajiskřilo v očích a začala usilovně přemýšlet, jak ještě chvíli v bytě zůstat. Všimla si, že muž má čerstvě vyprané záclony, nabídla se, že mu je pověsí. Ten souhlasil a už se těšil, jak bude dávat záchranu a dotýkat se jejích stehen a hýždí. Než se však v koupelně po světácku upravil, vybrala povedená zlodějka z šuplete zbylé peníze a zmizela.

Ani si nesáhl
O pár dní později se dvojice potkala znovu. Ona opět bez peněz, a chlapíkovi tvrdila, že vše odčiní. On ji opět ochotně pozval do svého domu. Tam ho začala zahrnovat nejrůznějšími historkami a než k čemukoliv došlo, aniž by si alespoň sáhl, senior usnul. A v návštěvě se opět probudila straka, z kapsy mu sebrala 2,5 tisíce a odešla.

Do třetice
Ani to však chtivého dědu nepoučilo. Když u jeho dveří za několik dní, nyní už dost velká dlužnice, znovu zazvonila, znovu ji ochotně pozval domů s vidinou, že do třetice si za své peníze užije. I tentokrát měl však smůlu. Žádného sexu se nedočkal, zato žena odcházela bohatší o jeho kreditku, ze které následně vytáhla další téměř tři tisíce.

To už muži došla trpělivost a vydal se na policii. „Kriminalisté nyní ženu stíhají pro porušování domovní svobody, krádeže, neoprávněného opatření platebního prostředku,“ sdělil policejní mluvčí František Kořínek. Zlodějka může strávit až dva roky v kriminále.

Přečtěte si
jiriforman
30. 7. 2017 • 08:15

Chudák Bohatý podnikatel. Tohle jsem mu opravdu nepřál

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.