Parašutistka (23): OMDLELA VE VZDUCHU, SPADLA NA STŘECHU DOMU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Parašutistka (23): OMDLELA VE VZDUCHU, SPADLA NA STŘECHU DOMU

Drama na Plzeňsku: „Na střeše je mrtvej paraglán“ křičel soused Honza a běžel ženě pomoct
Drama na Plzeňsku: „Na střeše je mrtvej paraglán“ křičel soused Honza a běžel ženě pomoct (Kateřina Moravcová, Zbyněk Schnapka)

Dramatické sobotní dopoledne má za sebou rodina z Nové Vsi u Plzně. Na střechu jejich domu spadla zkušená parašutistka (23). Ve vzduchu zřejmě omdlela.

K události došlo po půl jedenácté dopoledne. „Zrovna jsme snídali, když vtom do kuchyně přiběhl syn a začal křičet, že na střeše souseda je mrtvej paragán,“ vypráví Jiří Koukolík (72). Ženu v těžkém stavu ze střechy sundali až přivolaní hasiči. Honza Koukolík ji ale do té doby utěšoval. Podle jeho slov vnímala jen sporadicky a obličej měla od krve. „Museli jsme ji napojit na umělou plicní ventilaci. Sanitka ji převezla do nemocnice v Plzni na Lochotíně,“ říká mluvčí záchranky Martin Brejcha. Případ vyšetřují odborníci z ústavu pro zjišťování příčin leteckých nehod.

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.