Pekelná dovolená v Tunisku za 65 tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Pekelná dovolená v Tunisku za 65 tisíc!

Rodina Kolkových – Nikola (zleva, 38), syn Martin (11), otec Martin (40), dcera Nikola (14) – měla jinou představu o dovolené.
Rodina Kolkových – Nikola (zleva, 38), syn Martin (11), otec Martin (40), dcera Nikola (14) – měla jinou představu o dovolené. (Foto Facebook.com, Foto rodina Kolkových)

Prvotřídní peklo, na které šetřili celý rok! Tak začala dovolená all inclusive u moře v Tunisku Martina Kolky (40) a jeho rodiny, za kterou zaplatili 65 tisíc. Nechtěli jim dát ani obyčejnou vodu, v ceně měl přitom být i alkohol.

Prvotřídní peklo, na které šetřili celý rok! Tak začala dovolená all inclusive u moře v Tunisku Martina Kolka (40) a jeho rodiny, za kterou zaplatili 65 tisíc. Nechtěli jim dát ani obyčejnou vodu, v ceně měl přitom být i alkohol.

Těšili se na moře, odpočinek a zaplacený servis. Ovšem po příletu zažívali šok za šokem. „Místo původního hotelu, kde jsme měli zaplacený pobyt, nám na letišti oznámili, že jedeme do jiného, stejného. Jsme poněkolikáté v Tunisku, vždy to tady bylo bez problému. To, co jsme ale tady poslední dva dny prožívali, bylo šílené,“ řekl Aha! přímo z Tuniska Martin Kolka.

Voda na příděl
Hotel je podle jeho slov ještě ucházející. „Ale servis all inclusive? Ani náhodou. Neexistovala tady voda, pitný režim, nic,“ kroutí hlavou nad nečekanou situací. „Když už nám něco nalili, tak deci a půl vody, a když jsme chtěli víc, poslali nás do supermarketu, ať si tam koupíme vodu v láhvi,“ popisuje zoufalou situaci.
Pokud nechtěli mít žízeň, museli. „Dcera je těžká epileptička a bere léky, které ji hodně dehydratují. Nejhorší to bylo, když chtěla vodu, a ta nebyla,“ popisuje smutně. A to není vše.

Rehabilitace? Schody
Martinův syn má po úrazu nohy problém s chůzí a moře bylo plánované i jako skvělá možnost rehabilitace. Jak nemilé bylo překvapení, když hned po příjezdu zůstali stát před výtahem, který v hotelu nefungoval. Do třetího patra musel chlapec skákat po schodech. Pak se sice výtah rozjel, ale rodina v něm celkem šestkrát uvízla. vyprošťovala je uklízečka koštětem...

Vyvrcholením bylo jídlo. „Ke snídani jsme dostali na příděl tři kolečka dietního salámu à la náš junior a tři kostičky jakéhosi podivného sýru,“ uvádí Kolek.
Rodina si připadala jako lidé, kteří čekají na jídlo u stánku Červeného kříže s tácem v ruce. „Tam vám možná dají šlichtu, ale alespoň se najíte. Tady to rozhodně neplatilo,“ dodává. „Nejsme žádní hogo fogo, ale tady jsme se cítili opravdu poníženě,“ uzavírá.



Přečtěte si
jasnovidec01
20. 7. 2017 • 10:56

tak se tu zase vyjadřují lidi co jim to nepřejí!!!!proč by člověk nejezdil k moři???jedině ty co nato nemají a pak krituzují lidi co si to nenechají líbit.i u nás na nějakém kačerově se tohle děje,ale pak sem píšete ,že mají jet k moři atd....tak si sakra vyberte.těch 65 tisíc není málo ,a určitě nato byly slevy jelikož k těm čmoudům nechce nikdo jezdit,ale lidi co se rozhodnout tam jet tak mají dostat zaplacený servis a basta!nebuďtě zavistivci lidičky

demonxxx
19. 7. 2017 • 21:33

Před 10 lety jsme byli v Tunisu za 38 000 Kč na osobu, bylo to super. Tunis minimálně 6 hvěd. Celá rodina 4 lidé za 65 000 Kč.

miroslava3
19. 7. 2017 • 07:45

Nevěřím vlastním očím. V Tunisu jsem byla v r.2014 (Djerba) a 2017(Monastir). Zkušenost mám jenom tu nejlepší. Ubytování, strava, moře, služby - vše bylo víc než super.Škoda, že to jiným nevyšlo.

setroseuros
18. 7. 2017 • 16:07

Do techto zemi zasadne na dovolenou nejezdim!!! Neznama rec,kultura,jidlo... Divosi. Jak krasne je u nas doma i na SK. ☺

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.