Super čtení na prázdniny: Knižní tipy pro deštivé dny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Super čtení na prázdniny: Knižní tipy pro deštivé dny!

Knižní tipy pro deštivé dny!
Knižní tipy pro deštivé dny! (Profimedia.cz)

Máte pocit, že vaše dítě vůbec nečte, zato hry na počítači »mastí« ostošest? Možná jen nenarazilo na tu správnou knížku. Aha! nabízí pár tipů na novinky, které třeba právě o prázdninách zaujmou mrňouse, školáky i puberťáky.

Pro mrzouty
Nejhorší děti na světě
Autor: David Walliams
Deset báječně zlomyslných historek o nejhorších dětech světa. Co se stane Žofce, která se válí celý den na válendě? Do jakého průšvihu se na školním výletě dostane Slinta Sam a co všechno si vymyslela ubulená Berta?
Cena: 298 Kč

Pro nejmenší
Hastrmanka Evelínka a zlatá rybka
Autor: Petra Martišková
Malá hastrmanka Evelínka raději než učení provádí lumpárny s kamarádkou zlatou rybkou. Teprve, když se rybka při bouřce ztratí a Evelínka podnikne dobrodružnou výpravu za její záchranou, pozná, jak skvělé je být hastrmankou.
Cena: 299 Kč.

Pro holky
Justýnka a asistenční jednorožec
Autor: Kateřina Maďarková
Justýnka je obyčejná holčička, které ale chybí fantazie. Svět vidí jako nudné místo. Naštěstí se jí dostane pomoci od asistenčního jednorožce Huberta, který ji naučí věci kolem sebe vnímat úplně jinak.
Cena: 349 Kč

Pro kluky
Deník malého Poseroutky 11 – Všechna sláva
Autor: Jeff Kinney
Na Grega toho začíná být trochu moc. Jediné, co mu doopravdy jde, jsou videohry, jenže rodiče trvají na tom, že by si měl rozšiřovat obzory a dělat taky něco jiného. Když Greg najde ve sklepě starou kameru, má konečně v ruce důkaz svého nezměrného talentu, a hned začne spřádat plány na hororový film. Čeká ho bohatství a velká sláva...
Cena: 229 Kč

Pro snílky
Magický autobus
Autor: Marek Hladký, Jitka Hladká, Petr Kopl
Malá Aurélie se cítí ztracená, rodiče jsou samá práce a brášku pohltily počítačové hry. Svět jí připadá šedivý. Naštětí je tady magický autobus, se kterým podnikne dobrodružnou cestu do Říše snů.
Cena: 219 Kč

Pro puberťačky
Mé jméno je Nikdo
Autor: Kristen Orlando
Sedmnáctiletá Reagan se často stěhuje. Přátele si hledá jen obtížně a navíc jim musí lhát o tom, kým ve skutečnosti je. Její rodiče totiž patří k elitní jednotce CIA a jejich nepřátelé jsou jim neustále v patách...
Cena: 189 Kč

Pro nebojsy
Šumavský upír
Autor: Miloslav Švandrlík
Příběhy plné upírů, krvelačných monster nebo vlkodlaků psané neopakovatelným stylem Miloslava Švandrlíka dokážou nejen postrašit, ale také pobavit.
Cena: 399 Kč



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.