Matka porodila mrtvé dítě a zjistila, že je to kvůli rakovině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Matka porodila mrtvé dítě a zjistila, že je to kvůli rakovině!

Syn se narodil mrtvý.
Syn se narodil mrtvý. (Foto: Instagram, Daily Mail)

Loan Wollová z Ontaria, byla převezena do nemocnice poté, co ve 34. týdnu těhotenství, začala zvracet velké množství krve. Neuvěřitelný příběh!

Již před porodem byla Loan zjištěna velmi nízká hladina hemoglobinu, místo obvyklých 115 jednotek měla pouze 50. Lékaři jí několikrát podali velké množství železa. Wollová měla obrovský nádor v žaludku, který praskl, a krev naplnila břišní dutinu. Vyzvátila tolik krve, že téměř vykrvácela. Diagnostikovali jí 4. stádium Hodgkingova lymfomu.

I přesto, že byla ihned převezena do nemocnice, se její tělo dalo do "sebe-záchranného módu", tudíž veškerá zbývající krev, se přesunula do srdce. Kvůli tomu, přestala krev proudit do placenty jejího dítěte, tím pádem dítě nemělo přísun kyslíku a zemřelo. Po ozářkách se nyní Wollová zotavuje, uvedl Daily Mail. Psychickou újmu si však s sebou ponese již celý život.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.