Lupiče pokladní poslala do háje, tak rozmlátil pistoli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lupiče pokladní poslala do háje, tak rozmlátil pistoli!

Lupič tahá pistoli z igelitové tašky...  ...zuřivě s ní začíná gestikulovat...  ...výhružně míří na obsluhu...  ...zbraní několikrát udeří o pult...  ...až se maketa rozletí na kusy.
Lupič tahá pistoli z igelitové tašky... ...zuřivě s ní začíná gestikulovat... ...výhružně míří na obsluhu... ...zbraní několikrát udeří o pult... ...až se maketa rozletí na kusy. (Foto Policie ČR)

Dej sem peníze! S těmito slovy vběhl na benzinku v Nymburce mladík (23) s maketou zbraně v ruce. Když mu pokladní odmítla cokoliv dát, popadl lupiče amok a začal pistolí mlátit o pult.

Mladík zběsile bil pistolí o pult. Zbraň se vzápětí rozlétla na kusy a díky tomu se ukázalo, že jde jen o plastovou maketu.

Dal se na útěk
V tu chvíli se grázl dal na útěk. Měl smůlu, pro místní policisty byl známou firmou. „Ihned po oznámení na linku 158 se na místo dostavila hlídka. Ta natipovala možného podezřelého a začala po něm pátrat,“ řekla Aha! policistka Petra Potočná.

Dětská hračka
Pátrání trvalo to sotva hodinu, mladík byl nedaleko místa činu dopaden. Podle svědka údajně chodil po městě a neustále mluvil do vysílačky. Zřejmě si v hračkářství koupil policejní sadu pro děti...

Známá firma
„Ještě téhož dne bylo muži sděleno obvinění. Za loupež mu hrozí až 10 let,“ uvedla mluvčí. Podle informací Aha! jde o známého recidivistu Karla P. Ten byl trestaný už osmkrát a teprve před dvěma měsíci byl propuštěn z kriminálu. Na triku má krádeže a jednu loupež.

Hrál si na policajta, okradl děti
Před osmi lety si Karel P. (tehdy 15) hrál na policistu, když nachytal malé děti kouřit u školy. Požadoval po nich pokutu, a nakonec je oloupil o 70 korun. „Obviněný muž je nám velmi dobře známý. Má u nás více než stovku záznamů,“ doplnila Potočná.

Na video z přepadení se můžete podívat zde:




Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.