Orgazmus ji dostal na vozíček! Teď varuje ostatní ženy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Orgazmus ji dostal na vozíček! Teď varuje ostatní ženy

Lucinda varuje ostatní ženy, aby nepodceňovaly bolesti hlavy.
Lucinda varuje ostatní ženy, aby nepodceňovaly bolesti hlavy. (Foto: ara)

Okamžiky rozkoše se Lucindě Allen (43) proměnily ve chvíle hrůzy. Při orgazmu totiž u ní došlo k nečekané komplikaci, teď varuje ostatní ženy, na co si dávat pozor.

Lucinda přiznala, že už před sexem ji bolela hlava a nepřešlo to ani při této jinak velmi příjemné činnosti. Ženu postihlo krvácení do mozku a její levá polovina těla zůstala ochrnutá. Tou dobou navíc byla těhotná. Lékaři jí uvedli do umělého spánku a uvolnili tlak na mozek.

V kómatu strávila dlouhých šest dní, její nenarozené dítě přežilo a o tři měsíce jej přivedla na svět. Její stav se však nezlepšil. Lucinda věří, že by jí v budoucnosti mohla pomoci léčba kmenovými buňkami. Zatím jí však nezbývá nic jiného, než varovat ostatní ženy, aby bolesti hlavy při sexu nepodceňovaly. „Ztratila jsem hodně. Moji kariéru nebo případného sourozence, kterého jsem mohla dát své dceři,“ uvedla smutně pro britský web Metro.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.