NASA je prý v kontaktu s mimozemšťany! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

NASA je prý v kontaktu s mimozemšťany!

Hackeři z Anonymous tvrdí: NASA je v kontaktu s mimozemšťany!
Hackeři z Anonymous tvrdí: NASA je v kontaktu s mimozemšťany! (Foto NASA, Flickr/Vincent Diamante)

Ve vesmíru nejsme sami, NASA prý brzy oznámí kontakt s inteligentními tvory. Aspoň to tvrdí hackerské hnutí Anonymous. Má prý důkaz v podobě tajného videa s jedním z šéfů NASA.

„Vzhledem k nejrůznějším aktivitám a misím, které pátrají po mimozemském životě, jsme na pokraji nebývalých objevů,“ řekl prý šéf vědeckého ředitelství NASA Thomas Zurbuchen (48) na slyšení ve výboru Kongresu pro vědu, vesmír a technologie.
„Mnoho lidí tvrdí, že lidstvo už neoficiálně v kontaktu s mimozemšťany je, a nejsou to pouze poletující mikroorganismy, nýbrž pokročilé civilizace cestující vesmírem,“ říká teď Anonymous na nové, 12,5 minuty trvající nahrávce.

Fyzik Zurbuchen evidentně v takový objev doufá, jak potvrzuje třeba i jeho nedávný tweet: „Páni, až 219 nových planet! Data z Keplera ukazují, že skoro každá hvězda má aspoň jednu planetu... Jsme ve vesmíru sami?“
Planety u jiných hvězd astronomové objevují až s technologiemi posledních let. A právě před týdnem NASA zveřejnila pozorování z vesmírného teleskopu Kepler, který jich našel možná až 219.

40 miliard světů
Jsou-li dosavadní počty a odhady správné, má Mléčná dráha na 200 miliard hvězd. Jen menšina se podobá Slunci, ale kolem nich může být až 40 miliard planet podobné velikosti a teploty jako Země. A není vyloučeno, že se život, ba inteligence, mohly vyvinout i v jiných podmínkách.
Je dost možné, že Anonymous hledají senzaci, kde není. Zurbuchen zřejmě kongresmanům sděloval jen to, že už máme dostatečné kapacity případný život objevit...

Anonymní »hacktivisté«
Anonymous je nepříliš úzce organizovaná skupina hackerů, kteří místo ke kyberzločinu využívají svých dovedností k aktivismu. Bojují třeba za svobodu internetu, projevu a informací nebo třeba proti dětské pornografii. Mnozí odborníci pro ně mají uznání, leč berou je dost s rezervou – jako neřízenou střelu. Jejich symbolem je maska z komiksu a filmu V jako Vendetta.



Přečtěte si
-bello-
28. 9. 2017 • 21:48

zvonekdozahrady
28. 9. 2017 • 19:34

Jen jestli se nespletli a nekomunikujou s tou partou dementů v Bruselu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.