Léto podle horoskopu: Planety napovědí, na co se můžete těšit o prázdninách roku 2017! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Léto podle horoskopu: Planety napovědí, na co se můžete těšit o prázdninách roku 2017!

Co vás čeká o prázdninách?
Co vás čeká o prázdninách? (Shutterstock.com)

Jak si co nejlépe vychutnat letošní dovolenou nebo prázdniny? Počasí sice ovlivnit nemůžete, ale to ostatní už záleží především na vás samotných. Někdy to ovšem chce drobnou nápovědu... Dobrým průvodcem při prázdninových toulkách vám tak mohou být planety, z jejichž postavení astrologové dokážou usoudit, jak se bude jednotlivým znamením horoskopu dařit. „Letošní léto by mělo být opravdu úspěšné a spokojenost by měla panovat i v partnerství,“ říká známá astroložka Věra Várady. 

Těšte se na červenec a srpen, protože právě tyto dva měsíce přinesou mnohým nové šance v oblasti vztahů i v urovnání nejrůznějších problémů.

„Samozřejmě záleží na tom, v jakém jste se narodili znamení a která z planet bude zrovna na vaší straně,“ vysvětluje Várady a dodává, že obecně lze usuzovat, že léto bude spíše vydařené a lidé budou mít spoustu příležitostí pro změnu, kterou již třeba i delší čas odkládali. A to v podobě vyřešení různých pracovních či obchodních restů či na poli lásky.

Přáno bude v milostných vztazích zejména Býkům, Blížencům, Rakům či Vahám. Naopak například Ryby by se měly o prázdninách snažit vyhýbat konfrontacím a výměně názorů s partnerem. Stejně tak i Kozorozi, pro něž může Venuše v opozičním znamení Raka znamenat citové ochlazení a hádky. I když ale bude nějaké napětí ve vztazích přece jen panovat, mělo by postupem času ustoupit.

A kam, a hlavně s kým se vydat, či naopak nevydat na dovolenou? To se dozvíte v aktuálním vydání časopisu Aha! pro ženy, které je ode dneška na stáncích.

Jak bude?
Změnu počasí můžeme očekávat zvláště kolem úplňků a novoluní 9. a 23. července a 7. a 21. srpna, kdy se může ochladit a pršet.

A co zdraví?
Pozor na zdravotní komplikace by si měly během letních měsíců dávat zvláště starší ročníky znamení Lva, Vodnáře a Ryb. Odpočinek ať si zase dopřejí Berani a Kozorozi a volání dálek by měli poslechnout Blíženci, Panny i Střelci.

Rada pro všechny
„Krásné letní dny plné pohody můžeme zažít všichni. Chce to jen odložit starosti a naučit se užívat slunečních paprsků a dlouhých prázdninových večerů pod hvězdnou oblohou...“ říká astroložka Várady.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.