Hodíte se k sobě? Spočítejte si to! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hodíte se k sobě? Spočítejte si to!

Nejste si jisti, zda se k sobě pasujete? Spočítejte si to!
Nejste si jisti, zda se k sobě pasujete? Spočítejte si to! (iStock.com)

Hodíme se k sobě? Vydrží nám láska? Bude nám to pořád klapat? V čem jsme stejní a v čem rozdílní? Otázky stokrát položené, ale málokdy uspokojivě zodpovězené. Vztahové trable jsou staré jako lidstvo samo. Baví nás o nich mluvit, prožívat je. Ale můžeme si je i propočítat. Pojďme si pohrát s čísly a daty a zjistěme, jak na tom jsme a budeme. Numerolog a věštec Martin Zajíček nám to spočítal...

Je to zábava i věda. Vztahová numerologie je pro každého užitečná. Pomůže nám totiž pochopit nejen druhé, ale i sebe samé. Znalostí energií čísel můžeme dosáhnout svých snů, plánů, lépe pochopíme průběh situací a konfliktů, a hlavně jsme schopni pracovat s vlastním egem.

Netýká se to jen milostných, ale i přátelských, rodinných i pracovních vztahů. Každý přemýšlí, proč si s někým nerozumí, proč je stále přitahují stejní lidé, kde dělají tu chybu, je to jím? Na vztahu se vždy podílí oba a začínat musíme vždy u sebe, sledovat u druhého reakce na naše chování. Pak si uvědomit energii společných životních čísel a máme napůl vyhráno. Berme následující řádky jako impuls k sebeanalýze a reflexi. Třeba nám následující odhalení pomůže líp se orientovat právě v našem vztahu.

Jak na to?
Většina z nás už ví, jak si spočítá své životní číslo. Ale pro jistotu je tady následující příklad. Máme datum narození 24. 10. 1974. Sečteme čísla 2+4+1+0+1+9+7+4=28. Výsledek dále redukujeme na 2+8=10. A ještě dále na 1+0=1 osobní životní číslo tedy máme číslo 1. Vždy nám musí zbýt jednociferné číslo. To samé uděláme s datem narození druhé osoby a čísla následně sečteme. Výsledek nám vyjde od čísla 2. Horní hranici ponecháme tentokrát až do čísla 12 (čísla 10, 11 a 12 se v případě našeho sčítání neredukují. Máme tedy jedenáct variant, které pro nás připravil věštec a numerolog Martin Zajíček.

Společné číslo 2

Respekt, ctižádost i žárlivost!
•    Tady se nám potkávají lidé s životním číslem 1 (není moc časté, součet číslic musí být 10 nebo 11).
•    Mají podobné ambice a styl jednání. Schází se zde vzájemný respekt, úcta, ctižádost a oba tak dokáží chápat stanovisko toho druhého.
•    Za kladných okolností vycítí vzájemnou řeč těla, oboustranně reagují na vyslané impulsy, empaticky navazují na jednání druhého. To v intimní oblasti může být velmi romantické.
•    Vždy si pamatují, kdy má druhý svátek, narozeniny, kdy mají výročí, nebo datum, kdy se odehrálo cokoli důležitého v jejich vztahu. Velice rádi a dlouho spolu komunikují, společně umí projevit emoce na různé situace.
•    Záporné stavy se dostaví, když se mezi ně vklíní žárlivost a podezíravost. Každý velmi rád mluví o sobě a i o svých osobních zkušenostech z minulosti, což jim vzájemně dává příležitost kdykoliv použít jakoukoliv informaci proti druhému.
•    Pro vynikající paměť si umí vyčíst i ty nejhlubší myšlenky a vzpomínky, aby povznesli vlastní ego. Po sdělení svých argumentů a uspokojení ega, se mávnutím proutku zklidní a vzduch se vyčistí. O samotě si popřemýšlí a opět se vrací do starých kolejí.
•    Důležité je naučit se včas řešit vlastní osobní komplikace a nenechávat je na poslední chvíli. Také zbytečné výslechy a zvědavost by se neměla přehánět. Pak jakákoli pravda neuspokojí.

Společné číslo 3

Energie, zábava, jiskření
•    Lidé se společným číslem 3. se potkávají za živočišných okolností. Pokud se jedná o jiný, než milostný vztah, bývá to energické a plné nadšení pro společnou řeč.
•    V milostných vztazích většinou v posteli, kde tráví hodně společného času. Umí si vzájemně užívat nekonečných a kreativních, tělesných projevů.
•    Ve společnosti jsou oblíbeni a je radost s nimi cokoli podnikat. Rádi poslouchají chválu na své spojení. Stále mezi nimi cosi jiskří a vyzařuje, a pokud jde o pracovní kontakt, je zde předpoklad, že podlehnou pudům. Jeden druhého neustále motivuje a obohacuje o něco nového.
•    Rádi a dlouho tráví společné chvíle, ale i v dobré společnosti zůstávají až do konce. Je zde důležité si nechávat své rezervy, sny i plány. Vztah se musí vyvíjet, a pokud už nemá svá tajemství, dostaví se nuda.
•    Když je mezi nimi větší věkový rozdíl, projeví se méněcennost, ztuhlost a sebelítost. Je také podstatné přijmout vzájemné přátele, kolegy, nebo i rodinné příslušníky. To je základ dlouhého trvání.
•    Co se týká růstu, je nutné opatrně plánovat hloubku a vážnost společné budoucnosti. Jen fyzická souhra není to hlavní, co je základem pro fungující vztah. Je potřeba myslet na zabezpečení a vlastní jistoty. A to musí oba. Jestliže se tak chová jen jeden, ten druhý si začne prosazovat svobodu a může svým chováním druhého dohánět k šíleným stavům a zoufalství.



Společné číslo 4

Nadšení, otevřenost, zbrklost a drsné hádky
•    Mezi lidmi se společným číslem 4. vztah většinou začíná postupně a to na základě stejné filozofie materialismu, ke stylu života a lásce. Jsou k sobě otevření, s nadšením a obdivem sdělují jeden druhému své plány a úspěchy. Nešetří kritikou a motivací. Rádi si dopřejí společné zážitky.
•    Čas s přáteli tráví rádi a někdy až moc často. Neustále něco plánují, vytváří a budují. Ne všechny plány ale mají dlouhé trvání, především v aktivitách. Rozhodnou se například zlepšit životní styl, pořídí veškeré vybavení, od oblečení po různé pomůcky, s chutí se pustí do realizace, ale za pár týdnů už vymýšlí, co dalšího dělat a pořízené věci končí ve sklepě.
•    Jejich vztah bývá zemitý, ale nikdy stereotypní. Bohužel se vedle krásných, někdy zbytečných, ale původně drahých dárků, vytrácí vzájemný projev emocí, hlavně lásky.
•    Hádky mezi nimi jsou tvrdé, hrubé, majetnické a přímé. Netrvají ale dlouho, velmi brzy dojdou kompromisu a věc je uzavřená. Čím déle jsou spolu, jejich práce nikdy nekončí. Nosí si práci domů, nemluví o ničem jiném, než co se v práci děje a kdo co řeší. Pokud se stane, že boj o pracovní úspěchy přeroste do vztahu, a začnou mezi sebou soutěžit o materiální zajištění rodiny, začne krutý boj, kdy se stávají soupeři, každý v jiném světě.
•    Společné soužití může fungovat, jen za předpokladu, že oba jsou vyváženě zajištění anebo je tu snaha materiálně růst. Vztah nebude mít nikdy dlouhého trvání, pokud starost o finance bude jen na jednom z nich.

Společné číslo 5

Sex jako útěk před »ponorkou«, pozor na lži
•    Tento vztah nebude rozhodně stereotypní. Činorodost a společné zájmy, smysl pro rodinu, podnikání, ale i vztah k sexu, potřebám, bude velmi přehledný.
•    Je opravdu nutné vzájemně mít k sobě důvěru a umět si poskytnout vzájemnou svobodu a prostor. Nicméně vzájemná znalost toho druhého, předvídatelnost reakcí na chování, dokáže do vztahu vnášet nudu a opozici. Proto se často odehrává souboj o vlastní svobodu.
•    Lidé se společným číslem 5. si musí najít i rozdílné zájmy, které jim budou únikem před ponorkovou náladou. Měli by mít prostorné místo pro práci, v partnerství rodinný dům, či byt s větším počtem místností. Zkrátka mít vlastní zašívánu, kam si jeden může odejít a věnovat se svým koníčkům.
•    Plánovat společně trávený čas je dobrý nápad, ale nesmí trvat dlouho. Hlavně pokud by měli být pouze sami spolu.
•    Smysl čísla 5 je dobrodružství, svoboda a nespoutanost. Pokud si budou věřit, podporovat, chválit, nechávat si prostor, bude to fungovat.
•    Čím déle jsou ale pohromadě na jenom místě, tím více si mohou vadit a do vztahu se dostává lhaní a podrážděnost.
•    Naopak, čím déle jsou od sebe vzdáleni, pociťují stesk a touhu být spolu. Nevěra se v tomto spojení rozhodně neodpouští a dokáže zpřetrhat veškerou důvěru a úctu.

Společné číslo 6

Rodinné hnízdečko, sentiment a pozor na zdraví!
•    Společné číslo 6 bývá zpočátku harmonické, velmi romantické. Je tu soulad pohledu na rodinný život, na vzhled domova, zařízení a praktičnost.
•    Rádi společně zařizují domov, i když se v názorech umí energicky dohadovat, vždy nakonec dojde k rozumným kompromisům. Domov je pro ně oáza klidu, romantiky, vášně a inspirace. Umění a kreativitu vnášejí do domácnosti i v nepatrných drobnostech, rádi si dopřejí společné romantické chvilky s dobrým jídlem a pitím. Také romantické prvky v tomto vztahu nebudou chybět, jako třeba svíčky, vonné koupele, měkké peřiny a spousta kosmetiky.
•    Není výjimkou, že i šatník bude plný vzpomínek a společně užívaného oblečení. Po delší době se může domov plnit různými předměty, které jim bude stále připomínat krásné chvíle z minulosti a ze společných cest.
•    Negativním vlivem se stává závislost na příbuzných. Delší odloučení od domova přináší do vztahu žárlivost, podezírání, které velmi niterně a bolestivě sžírá. Při setkání se však rychle vše zklidní, jen pozor, tyto stavy přináší spoustu zdravotních potíží v podobě zažívacích problémů a srdečních onemocnění.
•    Vztah také ochabuje, když se zájem soustředí na děti a ty jsou na prvním místě. Je potřeba náklonnost věnovat všem rovnoměrně, jinak upozaděný partner pak začne stagnovat a veškerou zodpovědnost na rodině utlumí.
•    Bylo by dobré oživit své sváděcí rituály a probudit romantické vibrace, které si umíte velmi užívat.

Společné číslo 7

Osudové setkání, souznění, ale pozor na poraněná srdce!
•    Sedmička je silně mentální, potkávají se zde lidé, kteří se měli potkat, je jedno, jestli spolu budou navždy. Rozhodně se sešli, aby si něco podstatného vzájemně předali.
•    Lidé se potkávají z různých důvodů a v tomto případě je dobré si to uvědomit. Na začátku si říkají, to je ten, koho jsem hledal, ten člověk mi rozumí, cítím se s ním dobře, on ví, co potřebuji, jakoby mi četl myšlenky, všechny starosti jsou lépe řešitelné, jsme tak propojení.
•    Oba mají stejné představy o životě, a podobné životní zážitky. Není neobvyklé, že se jeden, nebo dokonce oba zabývají duchovnem. Rádi se zajímají o práci toho druhého a dokážou naslouchat. Pamatují si i detaily a umí si dát osobní prostor.
•    Zatmění nastává, když se dá příčina k žárlivosti. Vidět svou lásku v objetí někoho jiného je jako bodnutí nožem do srdce. To proto, že si už dávno vyprávěli o svých zkušenostech, falši, intrikách, podvůdkům a třeba i nevěře. Zkrátka toho na sebe ví až příliš.
•    Nebezpečí číhá, pokud se jeden náhle rozhodne ukončit vztah. To se pak druhý může cítit zneužitý a propůjčí se intrikám a detektivní činnosti k osobám, které mohou za rozpad vztahu.
•    Zraněná pýcha potřebuje léčit a tak se z citlivého člověka stane pomstychtivec, kterému nedělá problém psát anonymní dopisy, pomlouvat, ničit a bourat.
•    A nemusí to být útokem na milovanou osobu. Msta může být konána i na sobě a to v podobě závislosti na drogách, alkoholu, hazardu, ale i sebepoškozování.

Společné číslo 8

Vztah z rozumu, peníze, ale pozor na intriky
•    Vliv, bohatství, obdiv, popularita, fascinace. To je to, co je spouštěčem pro začátek vztahu. Málokdy začíná bouřlivým, živočišným rozjezdem.
•    Pokud se lidé se společným číslem 8, poznají jako společníci, kolegové, či jen jako náhodní milenci, rozhodně nepřemýšlí, jak se vztah bude dál vyvíjet. To ukážou okolnosti. Vliv na to má dětství, výchova a především vztahy s rodiči.
•    Dařit se bude v obchodních aktivitách, neboť oba ví, jak vydělat peníze. Velká naděje na materiální úspěch. Mají rozdílný temperament a to je vzájemně přitahuje. V tomto vztahu se obtížně hledají city, nebo romantika.
•    Také vzájemná dominantnost a snaha ovládat druhého může být problémem. Kde se ale velmi shodnou, je společná pracovní dráha, projekty, podnikání. Spojení může trvat léta, ale má spíše podobu sourozeneckého soužití.
•    Negativní stránka se projevuje v podobě spekulací, manipulace, podvodů a stačí, aby nefér smýšlel jen jeden, ten druhý se chtě nechtě zkrátka přidá a nemusí o tom ani sám vědět.
•    Touha po moci, materialismu, která je vedená podvody, nepoctivostí, z určitostí povede ke zničení a úpadku.

Společné číslo 9

Výbuchy vášní, kritika, souboj Brouků Pytlíků
•    Toto spojení je velmi dynamické a plné emocí. Přes hlubokou propojenost a toleranci oba nahlíží na život rozdílně, umí se vzájemně milovat, ale i urážet a obviňovat. Mají odlišný temperament a sklon se kritizovat a ovládat.
•    Tento vztah bude vášnivý a výbušný. Číslo 9 je silně filozofické a to je důvod, proč jsou tito lidé vzájemně fascinováni stejnými názory na život. Jsou si těmi nejlepšími životními rádci a umí naprosto přesně odhadnout podstatu starostí.
•    Problémem se ale stává, že každý má svou pravdu a soud. Vždy si najdou svou odpověď, kterou detailně vysvětlí, takže vzácnou radu si nechají v sobě, sami se sebou si to proberou a vlastně si rady velmi váží.
•    Dochází zde k neustálému přebíjení, jako když hrají karty. Jeden druhého stále poučuje o tom, co je správné a pokud je ve hře ego, máme tu neustálý koloběh emočního, proměnlivého počasí.
•    Jedině, kdy je klid a mír, jsou chvíle zábavy, humoru a sexu. Jakmile se ale objeví téma diskuse, je tu opět boj o názor.
•    Stává se, že jeden chce druhého udělat na sobě závislým, nebo se povyšuje a dává neustále najevo svou inteligenci, to pak může vygradovat a následuje rozchod, odloučení. Po nějaké době se začnou stýkat a milostný vztah se mění v přátelství.

Společné číslo 10

Nespěchejte, dejte lásce i názorům volnost
•    Toto může být velmi krásné spojení. Jen je potřeba nespěchat a být v myšlenkách přítomni. Velice brzy nastoupí pocit jako by se znali už dlouho, dokáží si být vzájemně oporou.
•    Mají velkou možnost mít nádherný, nevšední a divoký vztah plný bezstarostného dobrodružství a cestování.
•    Bohužel v momentě, kdy jsou nuceni se usadit, začít budovat domov, zázemí, začnou se jejich povahy měnit. Nastoupí dominantnost jednoho, obavy druhého a častá izolace obou. V milostném životě se vytrácí romantika, dotyky a polibky.
•    Realita života nutí k pocitu vyjetí z kolejí a stahování se do sebe se svými problémy, které neumí řešit ve dvou. Není divu, že kompenzací se často stává nevěra.

Společné číslo 11

Oba chcete být jedničky, pozor na to!
•    Toto spojení je jen pro lidi, kteří umějí být trpěliví a se schopností domluvit se a umět i ustoupit. Oba chtějí být »1«, být lepší než ten druhý a prosadit si svou. Setkávají se zde lidé se silným egem a energií.
•    Ve všem narážejí na vlastní dominanci a neradi ustupují. Je zvláštní, že ač oba chtějí totéž, těžko se dohodnou, protože každý chce mít označení, že to jsou právě oni, kdo je král. Přitom by společně mohli dokázat obrovské věci, žít materiálně spokojeně a provozovat velké firmy.
•    Když se potkají tito lidé na obchodní, či pracovní schůzce, můžou očekávat neustálé dohady, výmluvy, obhajoby, ale málokdy kompromis.
•    Milostné oblasti se to také týká, vášnivý, energický a dominantní sex, je častý, jen kdyby je nepopichovalo ego. Vášeň a úspěch vystřídá stereotyp a podezíravost. Zvláště pokud po delší době do intimností někdo přinese něco nového, pak se objeví spousta negativních myšlenek, které vystřídá žárlivost.
•    Je to náročný vztah, ale když se naučí kompromisu, půjde to. Oba přece touží po lásce a míru, i když je jejich duše zraněná, slzy, smutek a citové vydírání tady rozhodně nezapůsobí.

Společné číslo 12

Úspěšný pár, ale co je pod pokličkou?
•    Emočně zajímavý vztah plný výbuchů a usmiřování. Stojí proti sobě dvě velmi silné a náročné osoby. Mají šanci vše společně zvládat, jen když zaměstnávají mysl plánováním budoucnosti. Společnost je vnímá jako velmi úspěšný pár a také tak vystupují.
•    Bohužel většinou vyhraje silnější a tyranizuje slabšího, což může i skončit fyzickým násilím! Není to ale nevyhnutelné. Někdy dokonce i praktické pro oba.
•    Často se stává, že i když se nakonec dohodnou nebo rozhodnou ukončit vztah, propojenost pokračuje nadále. Není výjimkou společné soužití pod jednou střechou nebo právně neukončené manželství. Uvědomují si totiž ztráty – ne jen materiální – takže jim pohodlnost, či ego, nedovolí věci definitivně dotáhnout do konce.
•    Pokud se ale rozhodnou pro rozvod, nebude to nic hezkého, naopak. Soudní tahanice, házení špíny, dramatické průběhy, to vše si proti sobě dovolí. I tak jsou v budoucnu schopni spolu skončit v posteli.





Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.